Lady Loka
Fanka BB :)
To dalej nie jest objaw ciąży.Za tydzień mam umówiona wizytę ,wcześniej nie dam rady
Wczoraj mój mąż zauważył że mam większe niż zwykle piersi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To dalej nie jest objaw ciąży.Za tydzień mam umówiona wizytę ,wcześniej nie dam rady
Wczoraj mój mąż zauważył że mam większe niż zwykle piersi![]()
Wiesz kochana myślę że to chyba zmiany hormonalne raczej robią mi psikusa i tego się trzymamWolisz sobie wkręcać ciążę kolejny tydzień?![]()
Dzięki Kochana ,też tak myślę i mam nadzieję że to zmiany hormonalne ,za tydzień będę u gin i mam nadzieję że to jednak nie ciążaTo dalej nie jest objaw ciąży.
Nigdzie nie napisałam że jestem pewna tylko że mam objawy na ciążę a to zasadnicza różnicaW jednym temacie myślisz, ze to hormony, a w innym jestes pewna, że to ciążamoże wybierz jedną wersje?
Zapisałaś się na wątek majowych mam.Nigdzie nie napisałam że jestem pewna tylko że mam objawy na ciążę a to zasadnicza różnica
Zapisałaś się na wątek majowych mam.
Dobrze, poprawiam:Nigdzie nie napisałam że jestem pewna tylko że mam objawy na ciążę a to zasadnicza różnica