Ania 48 lat
Zaciekawiona BB
Obyś Kochana miała rację że to menopauza , betę zrobię za tydzień jak nie dostanę @Właśnie może to objaw menopauzy ale czemu ciągle chodzę siusiać i te mega piersi .Przy menopałze opadają a nie rosną
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obyś Kochana miała rację że to menopauza , betę zrobię za tydzień jak nie dostanę @Właśnie może to objaw menopauzy ale czemu ciągle chodzę siusiać i te mega piersi .Przy menopałze opadają a nie rosną
Właśnie może to objaw menopauzy ale czemu ciągle chodzę siusiać i te mega piersi .Przy menopałze opadają a nie rosną
Też tak myślałam ale czytałam że już na początku wraz ze zmiany chormonalnymi powodują większy przepływ krwi do nerek i przyspieszają napełnianie pęcherza i że w piątym tyg to normalne .Częste oddawanie moczu pojawia się nie w 4 czy 5 tygodniu tylko dużo później jak płód jest większy i wywiera ucisk na pęcherz... pęcherzyk ciążowy jest mierzalny w milimetrach.
Właśnie może to objaw menopauzy ale czemu ciągle chodzę siusiać i te mega piersi .Przy menopałze opadają a nie rosną
Masz negatywny test. Więc to nie są zmiany hormonalne w ciąży. Mozesz mieć zapalenie pęcherzaTeż tak myślałam ale czytałam że już na początku wraz ze zmiany chormonalnymi powodują większy przepływ krwi do nerek i przyspieszają napełnianie pęcherza i że w piątym tyg to normalne .
Chyba za dużo czytam
Masz negatywny test. Więc to nie są zmiany hormonalne w ciąży. Mozesz mieć zapalenie pęcherza
Poczekam tydz i zobaczę co dalejMoże masz rację
No ale jak okres Ci się spóźnia tydzien to po co czekac? Zrob betę i zapisz sie do ginekologaPoczekam tydz i zobaczę co dalej
Poczekam tydz i zobaczę co dalej
Za tydzień mam umówiona wizytę ,wcześniej nie dam radyNo ale jak okres Ci się spóźnia tydzien to po co czekac? Zrob betę i zapisz sie do ginekologa