Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie rozumiem dlaczego miala by to byc wina szpinaku, skoro mala mleczko wypila. Zreszta NIE wierze, zeby dziecko nie chcialo pic mleczka tylko dlatego, ze cos sie zjadlo!Hej. Jestem tu nowa i mam problem, moze ktos będzie umiał pomóc. Moja mała (11 tygodni) nagle nad rane gdy chciałam ja nakrmic na sam widok piersi zaczynała płakać, i yak za każdym razem przy kolejnej próbie. Jak ściągnęłam pokarm i podałam butelką to zjadła. a piersi nie chce. Czy moze ma na to wpływ szpinak, który zjadłam wczoraj?
Zaczynałam spokojnie, jogurciki, kurczaczek, lekkie surówki, sałatki, ziemniaczki a po tygodniu coś mnie strzeliło i zamówiłam sobie pizze z kiełbasą, ogórkiem kiszonym i mięsem wołowym - a mała myślałam ze mi cyca urwie
Nic jej nie było. To że rodzic albo rodzice są alergikami o niczym nie świadczy bo moja póki co nie objawia żadnych alergii
A lekarka jedyne co mi powiedziała to żebym co dwa-trzy dni wprowadzała max dwa nowe produkty do swojej diety i żebym obserwowała
Jak nic się nie działo to jazda i jemy dalej
Po miesiącu jadłam wszystko prócz grzybów, miodu i orzechów. A jak Karola miała 8 miesięcy to sama wpierdzielała pierogi z mięsem i kapustą popijając barszczem. Owszem trzeba patrzeć i uważać co się je ale bez przesady - przede wszystkim to ty musisz dojść do siebie a nie jedząc to się nie uda
Pamiętaj tylko że podczas karmienia piersią nie powinnaś jeść: serów pleśniowych, orzechów, miodu, grzybów i cytrusów - to są najgorsze alergeny. Jak maleństwo podrośnie to sobie odbijesz

miałam dokładnie tak samo z Kinią.Hej. Jestem tu nowa i mam problem, moze ktos będzie umiał pomóc. Moja mała (11 tygodni) nagle nad rane gdy chciałam ja nakrmic na sam widok piersi zaczynała płakać, i yak za każdym razem przy kolejnej próbie. Jak ściągnęłam pokarm i podałam butelką to zjadła. a piersi nie chce. Czy moze ma na to wpływ szpinak, który zjadłam wczoraj?