Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przecież to istna dieta - śmierć by była... Ja słyszałam że można ogólnie jeść wszystko unikając takich rzeczy jak: alkohol, kofeina, oraz tych rzeczy, które mogą powodować kolkę: czosnek, cebula, kapysta, brokuły, fasola, rabarbar, morele, suszone śliwki.
czytam to i jestem przerażonaprzecież to istna dieta - śmierć by była... Ja słyszałam że można ogólnie jeść wszystko unikając takich rzeczy jak: alkohol, kofeina, oraz tych rzeczy, które mogą powodować kolkę: czosnek, cebula, kapysta, brokuły, fasola, rabarbar, morele, suszone śliwki.
wszystkie wypisane produkty należy unikac na początku karmienia;-) później stopiowo wprowadza się nowe produkty (pojedyńczo) i się obserwuje reakcję dziecka
Wyglada to tak, ze ja po pół roku karmienia jadłam już wszystko
Więc nie ma co się tak przerażać

Hej dziewczyny u mnie na szkole rodzenia mowili ze w zasadzie mozna wszystko tylko z umiarem i powoli. A jak zapytalysmy sie o pierogi z kapusta to polozna tez stwierdzila ze mozemy tylko nie od razu 10 tylko sprobowac 2 i zobaczyc jak dziecko zareaguje i powiedziala ze nie wyobraza sobie zeby nie mozna bylo kostki lub 2 czekolady zjesc.
wczoraj gadalam z mama i mi mowila ze duszone miesko w sosie to mozna spokojnie jesc ... mozecie mi to jakos potwierdziec ?? mowila tylko ze smarzonego na oleju nie za bardzo ale duszone chude owszem ...