Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jejku, czyli nie tylko u nas tak jest. czasami jak sie wydrze, to az ja podskakuje! na poczatku myslalam, ze jakas krzywda mu sie dzieje (nie wiem jaka- mucha atakuje czy cos) ale nic z tych rzeczy. Po prostu tak sie budzi... a nawet nie tyle budzi, bo on caly czas spi jak krzyczy. A najdziwniejsze, ze w dzien jest zupelnie inaczejTylko nie wiem czemu on sie tak drze w nocy.. .nie płacze tylko ryk jakby go ze skóry obdzierali... na całe gardło aż do zdarcia :-(![]()

jejku, czyli nie tylko u nas tak jest. czasami jak sie wydrze, to az ja podskakuje! na poczatku myslalam, ze jakas krzywda mu sie dzieje (nie wiem jaka- mucha atakuje czy cos) ale nic z tych rzeczy. Po prostu tak sie budzi... a nawet nie tyle budzi, bo on caly czas spi jak krzyczy. A najdziwniejsze, ze w dzien jest zupelnie inaczej![]()
ja sie do tej pory trzymalam zasady ze po pol sloiczka ale teraz bede dawac mu do oporu tylko jak bedzie nowosc to mniejMy wlasnie po drugiej porcji jabłuszka:-), miało byc na trzy dni, ale gdzie tam....zjadl pól sloiczka , a gdyby mógł to i cały by wrabal :-), ajak się tzrąsl z radości...heheh. Czy Wy tez czasami dajecie więcej nowej potrawy jak smakuje??? Czy scisle trzymacie się np ok 5 lżeczek, bo qrcze tak się zastanawiam, mam nadzieję,ze nic mu nie bedzie, ale nie miałam serca mu zabrac zarełka....
kup kaszke bez mleka i rozrabiaj z tym tylko sie spiesz bo to mleko jest tylko do 6 miesiacaTy Kwiatuszek ja mam to samo... może faktycznie im mało... tylko kurde jak dam M. gęstej kaszki to i tak musze na popitke dac cycka bo niczego innego nie tknie z butli... nawet soczku - o herbatce nie wspomnę... za to mleko z butki to owszem... ale moje. Modyfikowanego nie próbowałam
Mam w domu NAN1 i chyba oddam jenie chce któras?
czyli swojska zupka smakuje? superWronka... ja się przyznam... je ile chce, qupsztale robi, kolejny składnik dorzucam co 2-3 dni... a przypuszczam, że i to przyspieszę.
Byłam dziś u pediatry- za miesiąc mam dodać do zupki mięsko, za 2 miesiące wywar. A poza tym- 'jak chce niech je'.
No- pojadł, jak mamusia ugotowała i padł, jak kafka... hm... ciekawe czy za 2 h obudzi się z rykiem (śpi już godzinkę).