kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
u mnie tak samo bylo po modyfikowanymja daje przed snem, ale czy ja wiem czy działa ona nasen...hhmmm, Borys obudził sie o 1.30 na jedzonko..
dalam na noc a mlody obudzil sie tak jak po cycku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie tak samo bylo po modyfikowanymja daje przed snem, ale czy ja wiem czy działa ona nasen...hhmmm, Borys obudził sie o 1.30 na jedzonko..
Za rada Dagi podalam dzis Poli kaszke z Bobovity rano, a nie jak sugeruje producent - przed snem.
Wrabala pol miseczki, az sie trzesla na widok lyzeczki. Znacznie lepiej jej to weszlo niz sloiczkowa marchewka.
No i faktycznie kaszka jest "na dobry sen" bo zaraz po zjedzeniu zasnela i kima i kima i kima...........

Jsa nigdy ie karmiłam z butli kaszką tylko łyzeczką . efekt jest taki że Szymek mimo iz butlowy jak miał rok z hakiem przestał pic z butelki , a istnieje coś takiego jak próchnica dzieci butelkowych której staesznie sia bałam ( mam fioła na punkcie zębów ) wiec chciałam sie butli pozbyć szybko . dwa trzeba dziecko uczyc .
[pomniała

.nie jem po każdym karmieniu, a pokarm jest taki jaki ma byc. Nie ma czegos takiego jak bardziej tłusty pokarm, to mit. Kazda z Nas ma odpowiedni pokarm dla swojego maluszka, składający sie z III faz, najpier woda do napicia, pozniej deserek, a pozniej najbardziej gesty zeby maluszek mógł sie najesc. ;-)nie jest az tak zle z miom pokarmem choc nie zawsze ale sciagnęłam z obu 120ml.
dziewczyny czy Wy po kazdym karmieniu piersia idziecie coś zjesc??? s lyszałam ze tak powinno sie robic by pokarm był tłusty i było go wystarczajaco.
bo u mnie to z tym jedzeniem róznie...w ten sposób.
moje dziecie podczas pochłaniania słoiczka ze złocistym jabłkiem wpadło na pomysł chwycenia naładowanej żarciem łyżeczki i wpakowania sobie zawartości do oka... no Q się bardzo zdziwił czemu nie dokładnie widzi na jedno oko... zrobił zdziwioną minę i śledził dalej łyżkę... na szczęście jabłko nie wpadło do oka ;-) ale łyżeczka pokarmu się zmarnowała
Mały agent ci rośniemyślę że szelki nie pomogą
![]()
Dagowa to sama głowę w szczebelki pcha