Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ze mlody je to co wy? W sensie zupy nie zupy takie jak wy, to co wy?Tak na szybko to gotuję jakąś kaszę, ryż i dodaję różne owoce. Dziś była kasza manna, maliny, banan i gruszka z dodatkiem masła. Obiadowo zwykle odkładam porcję tego, co gotuję dla reszty domowników, dla malucha delikatnie przyprawione, dla nas dopiero dodaję sól i więcej przypraw. Często robię różne placuszki dla starszej siostry i syn też je (bananowe, dyniowe, na kefirze z owocami).
A nie boisz sie ze rosol moze byc za tlusty? Przepraszam ale to moje 1 dziecko i nie mam doswiadczenia w karmieniu tak malego ssakaTak. W tym tygodniu mieliśmy na obiad naleśniki z twarogiem (do sera dodałam banana zamiast cukru dla małego), zupę dyniową, pierś z kurczaka z ziemniakami i marchewką z piekarnika, zupę szpinakową, makaron z brokułami i mascarpone, rosół.
Dziekuje ci kochana. Zaraz tam zajrzeHej, u nas tez królowały sloiczki jak maly mial 7 mcy. Na sniadanko jadł jakas kaszke zazwyczaj, do kaszki dodawalam trochę musu owocowego, pozniej np dojadal reszte musu, na obiadek sloiczek. Czasami dawalam mu tez coś do rączki, na poczatku jakis kawalek buleczki, chrupek kukurydziany, kawałki miękkich owoców. Teraz ma 9 mcy i już sam z siebie nie chce za bardzo słoików, woli to co my, wcina makaron, kanapeczki, zupki itp. Placuszki, jajecznice czy omlety tez chetnie zajadajezeli chcesz spróbować podawac wlasnie jedzonko do raczki to polecam zajrzeć do alaantkoweblw, tam jest bardzo duzo wiedzy i przepisów
![]()