AsiaiPiotr
Początkująca w BB
ooo... widze, ze nie tylko my tyle kupujemy
ciuszkow juz mamy sporo, wczoraj zamowilismy wozek... teraz trzeba zarobic na mebelki do pokoiku 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

powiem ci ze ja przy damianie nie mialam ubranek poniżej 62 , fakt ze damian urodzil sie 54, ale nie dokupowałam nic tylko po prostu rękawki zawijałam a na za długie spioszki wkładałam skarpetki. to jest kwestia 2 tygodni nim maluch wyrósłby z tych najmniejszych ubranek. a jesli chodzi o kombinezon to spokojnie moze byc ciut za duzy. bedzie zimno wiec rączki moze miec schowane w środku a i w nóżkach tez moze miec luzik - mysle ze to nie jest jakas przeszkoda. powiem ci ze ja mam jeden w rozmiarze 68 i mysle ze nie bede kupowała mniejszego chociaz z pewnością kupie jeszcze jeden. i piszesz o spiworku - tylko pamietaj ze w spiworku nie zapniesz malucha w foteliku samochodowym
spiworek jest fajny do wózeczka. a wlasnie jesli chodzi o wózek to mysle ze z tym nie ma pospiechu gdyz i tak przez pierwsze dwa tygodnie nie bedziesz wybierała sie z maluchem na spacerki. przesyłka z allegro chyba nie bedzie szła powyzej tygodnia tak ze spokojnie mozesz zakupic w grudniu, no chyba ze bedziesz spokojniejsza mając go w domku wczesniej. ja na pewno zakupie wózek dopiero w grudniu, oczywiscie mam juz upatrzony, wybrany kolor itp, wiec w grudniu bedzie to juz tylko formalnosc. to moje zdanie ale moze inne dziewczyny myslą inaczej??