reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

Ja też planuje grać na kompie 😅
Szczerze to ja chyba do tej wizyty to nie uwierze, że w ogóle coś się dzieje 😅 czuję jakbym sobie wmawiała to, że jestem w tej ciąży 😅
Przyznam, że ja tak na serio uwierzyłam przy wyczuwalnych ruchach. Wiedziałam, że mam w brzuchu dziecko, ale wtedy już tak WIEDZIAŁAM :D

reklama
Przyznam, że ja tak na serio uwierzyłam przy wyczuwalnych ruchach. Wiedziałam, że mam w brzuchu dziecko, ale wtedy już tak WIEDZIAŁAM :D
Ja wczoraj jak nie widziałam testu pozytywnego cały dzień, to się czułam jakbym sobie ta ciążę wymyśliła. No ogólnie niby wiem, że jestem w tej ciąży, ale wszytsko jest tak samo, stare życie moje. Nie mam też nawet ani jednego obajwu więc to też nie pomaga uwierzyć 😅

Ja wczoraj jak nie widziałam testu pozytywnego cały dzień, to się czułam jakbym sobie ta ciążę wymyśliła. No ogólnie niby wiem, że jestem w tej ciąży, ale wszytsko jest tak samo, stare życie moje. Nie mam też nawet ani jednego obajwu więc to też nie pomaga uwierzyć 😅
Nie chciej objawów :p Znaczy prędzej czy później jakieś będą, ale naprawdę z serca życzę Ci najspokojniejszej ciąży, jeszcze lepszej niż moja. Tak naprawdę taki faktyczny objaw (inny niż "ojej, ciężko mi przez wielki brzuchol") miałam parę dni przed porodem, skoczyło mi znacząco ciśnienie.

Nie chciej objawów :p Znaczy prędzej czy później jakieś będą, ale naprawdę z serca życzę Ci najspokojniejszej ciąży, jeszcze lepszej niż moja. Tak naprawdę taki faktyczny objaw (inny niż "ojej, ciężko mi przez wielki brzuchol") miałam parę dni przed porodem, skoczyło mi znacząco ciśnienie.
No ja czytam, że na lipcowych dziewczyny już mdłości i takie rzeczy, a mi jedzenie wchodzi jak zloto, to się zastanawiam, czy ze mną wszystko ok 😅

Ty sie ciesz. Ja tez praktycznie nie mialam, tylko raz mnie zemdlilo na sali 🤣
Mnie też! Troszkę się zdziwiłam, bo jeśli już coś się dzieje to mam (he, he) odwrotną tendencję wydalniczą i spodziewałam się raczej biegunki niż wymioty. A tu na KTG odeszły mi wody, położna pomogła wstać i poooszło!

Mnie też! Troszkę się zdziwiłam, bo jeśli już coś się dzieje to mam (he, he) odwrotną tendencję wydalniczą i spodziewałam się raczej biegunki niż wymioty. A tu na KTG odeszły mi wody, położna pomogła wstać i poooszło!
Zazdroszczę. Moi po indukcji uznali, ze pier.la taka robote i maja ich wyciagac 😅

reklama
Do góry