reklama

pati...
Fanka BB :)
Kasia nie wychylaj sie z kolejki, teraz ja, ja, ja!!!!!!!! Czekaj spokojnie, wszystkie urodzicie a ja co????? zostane weteranka do wiosny????? 
Moja Hania malo sie rusza bo miejsca juz nie ma..... ale wyhodzic nie chce, to bedzie uparta dziewczynka
Anastazja nie martw sie ja tez rozmiar g i co bedzie dalej nie wiadomo ))
))

Moja Hania malo sie rusza bo miejsca juz nie ma..... ale wyhodzic nie chce, to bedzie uparta dziewczynka
Anastazja nie martw sie ja tez rozmiar g i co bedzie dalej nie wiadomo
a mi jak przez całą ciążę nic nie dolegało to teraz chyba się zebrało: zgaga, ból pachwin, krzyża, co kilka godz wizyta w kibelku i ogólnie mi niedobrze. Od wczoraj mam też ból miesiączkowy ale taki jak nigdy- taka mega miesiączkaDo tego skurcze też takie konkretne. Z wrażenia dokupiłam ostatnie rzeczy do torby i w czwartek wstawię rzeczy młodego do prania bo wygląda na to że wbiję się w kolejkę...
Jutro nie mam czasu bo od 7 do 15 na uczelni i kolokwium a w czwartek muszę jeszcze jedno koło zdać- więc poród odpada, nie mieści mi się już w grafiku
Powiedzice ile czeka się na wynik GBS? Bo w środę zaniosię i mam nadzieję że zdążę odebrać wyniki
Ja czekałam chyba dwa dni
Aaa mój ulubiony wątek na forum ;p
Noc miałam wyśmienitą oczywiście...zgaga, wzdęcia i skurcze tak co 5-6 minut i to całą noc. A smyk tak się wyginał., że myślałam, że już żeber nie mam.
 i to całą noc. A smyk tak się wyginał., że myślałam, że już żeber nie mam.
Chyba też zacznę przesiadywać w nocy na forum, jak nie będę mogła zasnąć;p chociaż ja wolę oddać się ręce tivi ;]
coś czuję przez skórę, że jeszcze do następnego tygodnia pociągnę.

Noc miałam wyśmienitą oczywiście...zgaga, wzdęcia i skurcze tak co 5-6 minut
 i to całą noc. A smyk tak się wyginał., że myślałam, że już żeber nie mam.
 i to całą noc. A smyk tak się wyginał., że myślałam, że już żeber nie mam.Chyba też zacznę przesiadywać w nocy na forum, jak nie będę mogła zasnąć;p chociaż ja wolę oddać się ręce tivi ;]
coś czuję przez skórę, że jeszcze do następnego tygodnia pociągnę.
E tam cieszcie się cycate, ja jak miałam rozm C tak został, martwię sie ze nie będę miała pokarmu, choć niby piszą że to nie od wielkości zależy- ale ja tam zawsze w życiu mam odwrotnie niż "piszą" .
.
Za to moi mnie zarazili i jestem przeziębiona- kurde no teraz to już az jestem na nich zła- kicham często a każde kichnięcie to mam wrażenie że urodzę. W nocy raz kichnęłam leżąc na plecach to tak mi brzuch szarpnęło, że miałam wrażenie że stara blizna po cc wewnatrz się rozeszła-MATKO! Nie wiem jak ja bym miała teraz rodzić, cięzko mi się oddycha, słaba jestem. Coś mi piszzczy w trawie że nie będzie ciekawie:-(

.
.Za to moi mnie zarazili i jestem przeziębiona- kurde no teraz to już az jestem na nich zła- kicham często a każde kichnięcie to mam wrażenie że urodzę. W nocy raz kichnęłam leżąc na plecach to tak mi brzuch szarpnęło, że miałam wrażenie że stara blizna po cc wewnatrz się rozeszła-MATKO! Nie wiem jak ja bym miała teraz rodzić, cięzko mi się oddycha, słaba jestem. Coś mi piszzczy w trawie że nie będzie ciekawie:-(
ewelina26k
słuchajcie... czy może się zdarzyć np. tak że przed porodem dziecko jest bardzooo aktywne ??? czy tylko się wycisza ? Moja mała mi za chwile wyskoczy przez skórę, muszę trzymać się za brzuch bo boli jak cholera tak mocno się ruszaałaaaaa...
e
u mnie za to mga spokojny aż spać przez to nie mogłam
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Asiuk kup sobie od razu syrop *spam*, mnie pomógł w ciąży. Poza tym robiłam inhalacje z soli fizjologicznej i jeśli masz katar, to maść majerankowa pod nos oraz sól fizjologiczna do nosa. Zadziałaj szybko, póki choroba się rozwija, to szybciej minie 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Karolcia1983
A mnie wczoraj popołudniu naszło na zrobienie sałatki owocowej. Podjechaliśmy do sklepu kupiłam jabłuszka, bananki,mandarynki, ananasai kiwi i narobiłam michę jak dla wojska i wlaśnie ją ofutrowałam do końca :-)

Asiuk - kuracja czosnkowa  2 ząbki czosnku (najlepiej w kanapce), do tego herbatka z imbiru+cytryna+miód. Pomaga
 2 ząbki czosnku (najlepiej w kanapce), do tego herbatka z imbiru+cytryna+miód. Pomaga 
Co wieczór mam skurcze. W dzień spokój, a wieczorem jak zaczyna mi brzuch twardnieć + bol jak na @... Jak Kicham, kaszlę (odżołądkowy przez zgagę... to samo miałam z Zu) to mam wrażenie, że mi zaraz wszystko wypadnie. Na dodatek ciężko siedzieć, ciężko leżeć, ciężko chodzić, ciężko wszystko...

Co wieczór mam skurcze. W dzień spokój, a wieczorem jak zaczyna mi brzuch twardnieć + bol jak na @... Jak Kicham, kaszlę (odżołądkowy przez zgagę... to samo miałam z Zu) to mam wrażenie, że mi zaraz wszystko wypadnie. Na dodatek ciężko siedzieć, ciężko leżeć, ciężko chodzić, ciężko wszystko...
reklama

Kasia_ZG
Pati - ok ok w sumie to powinnam Cię wpuścić ;-) ale po Tobie ja się zapisuję hi hi
Asiuk - syrop *spam* u mnie zdziałał cuda i mikstura mleko+miód+czosnek i wygrzewanie się w grubych skarpetach koniecznie różowych (dobrze działa na psychikę) a jeszcze jak są różowe w niebieskie motyle to już w ogóle
 (dobrze działa na psychikę) a jeszcze jak są różowe w niebieskie motyle to już w ogóle 
Karolcia - mniammm..., ja taka sałatkę zrobiłam na moją imprezę bociankową, wcinałam aż mi się uszy trzęsły :-)
Ewelina - no ja to mam tak ostatnio że mała chce ewidentnie wyjść przez skórę, jest bardzo aktywna oj... bardzo, kładę się do łóźka i się zaczyna... wyleżeć się nie da. Właśnie przez to nie mogę spać, ruchy są bardzo bolesne, nigdy bym nie podejrzewała że tak może być.

Asiuk - syrop *spam* u mnie zdziałał cuda i mikstura mleko+miód+czosnek i wygrzewanie się w grubych skarpetach koniecznie różowych
 (dobrze działa na psychikę) a jeszcze jak są różowe w niebieskie motyle to już w ogóle
Karolcia - mniammm..., ja taka sałatkę zrobiłam na moją imprezę bociankową, wcinałam aż mi się uszy trzęsły :-)
Ewelina - no ja to mam tak ostatnio że mała chce ewidentnie wyjść przez skórę, jest bardzo aktywna oj... bardzo, kładę się do łóźka i się zaczyna... wyleżeć się nie da. Właśnie przez to nie mogę spać, ruchy są bardzo bolesne, nigdy bym nie podejrzewała że tak może być.

Podziel się: