Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mi jak przez całą ciążę nic nie dolegało to teraz chyba się zebrało: zgaga, ból pachwin, krzyża, co kilka godz wizyta w kibelku i ogólnie mi niedobrze. Od wczoraj mam też ból miesiączkowy ale taki jak nigdy- taka mega miesiączkaDo tego skurcze też takie konkretne. Z wrażenia dokupiłam ostatnie rzeczy do torby i w czwartek wstawię rzeczy młodego do prania bo wygląda na to że wbiję się w kolejkę...
Jutro nie mam czasu bo od 7 do 15 na uczelni i kolokwium a w czwartek muszę jeszcze jedno koło zdać- więc poród odpada, nie mieści mi się już w grafiku
Powiedzice ile czeka się na wynik GBS? Bo w środę zaniosię i mam nadzieję że zdążę odebrać wyniki
i to całą noc. A smyk tak się wyginał., że myślałam, że już żeber nie mam.
.słuchajcie... czy może się zdarzyć np. tak że przed porodem dziecko jest bardzooo aktywne ??? czy tylko się wycisza ? Moja mała mi za chwile wyskoczy przez skórę, muszę trzymać się za brzuch bo boli jak cholera tak mocno się ruszaałaaaaa...
(dobrze działa na psychikę) a jeszcze jak są różowe w niebieskie motyle to już w ogóle