Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo ja mam, i nie wiem jak sobie z tym poradzic. Jem duzo owoców, pije wode niegazowana i nic
Mdłości doprowadzają mnie już do szaleństwa, no i dostałam takiego lenia, że aż mąż sie zdziwil hehe. W pracy też mi sie nic nie chce, a co do tego "gąbczaka mózgu" czy jakos tak
to masz 100% racje. Ostatnio jakaś zakrecona chodze 

a myslalam ze w tej ciazy omna mne pogawetki..bo pierwsza to prawie cala przedyskutowalam
i mialam tak ze co zjadlam to po 10 minutach oddalam
wzdecia teraz mam ale lekkie..a w pierwszej ciazy wzdeia zaparcia i potworne bole glowy
no ale mam nadzieje ze bedzie teraz inaczej w koncu kazda ciaza inna
herbatki rumiankowej z cytrynka i miodem..mmmmm..pychotka i dzialala..no i mowia aby jeszcze rzuc kawalek imbiru tez podobno pomaga ale ja nie lubie imbiru 
Mi na mdłości (całe szczęście mam niewielki i najczęsciej w autobusie - ale nie mam choroby lokomocyjnej) pomagają herbatniki - jak czuję że żołądek zaczyna sie buntować to zjadam herbatnika i się uspokaja.![]()
Fajnie to napisałaś- od czasu do zcasu uczucie jakby ktos od srodka łapał mnie za jajnik

Jeśli mogę spytać to czego uczysz i w jakiej szkole?miałam radę pedagogiczną w szkole