Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
auliya to masz szczescie bo mnie jescze nikt miejsca nie ustapil a dzis w autobusie slyszlam jak jedna pani do drugiej powiedziala--"ciaza nie choroba-niech stoi".I tak sobie stalam w tym autobusie w ktorym bylo chyba tysiac pasazerow![]()

Czyżbym odkryła kolejną zaletę tego dziwnego miasta w którym chwilowo utknęłam? zobaczymy jak będzie na święta u rodziców w Łodzi pewnie będę miała okazję przetestować autobusiki i tam.auliya to masz szczescie bo mnie jescze nikt miejsca nie ustapil a dzis w autobusie slyszlam jak jedna pani do drugiej powiedziala--"ciaza nie choroba-niech stoi".I tak sobie stalam w tym autobusie w ktorym bylo chyba tysiac pasazerow![]()

auliya to masz szczescie bo mnie jescze nikt miejsca nie ustapil a dzis w autobusie slyszlam jak jedna pani do drugiej powiedziala--"ciaza nie choroba-niech stoi".I tak sobie stalam w tym autobusie w ktorym bylo chyba tysiac pasazerow![]()