reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
Ja coś mam problem z jazdą samochodem z rana. Coś mnie mdli, pot oblew, duszno się robi i słabo :szok: i brzuch często twardnieje :-( Albo cukru mało albo sama nie wiem, bo po przedostatniej jeździe to w sklepie musiałam 2 batony zjeść :szok: dopiero mi przeszło :confused2:

ja mam takie pytanko czy znacie jakies sposoby na bol zeba wprawdzie wizyte mam na jutro umowiona ale tak mnie uz boli ze nie wiem do czego buzie przylozyc???

dziewczyny a ja niewiem co sie dzieje ostatnio jak chodze to odczowam straszny bol w kroku ale dzis to juz masakra, chodze i podpieram sie o meble tak boli, wizyte mam za tydzien i niewiem czy czekac czy jechac jutro, straszny bol poradzcie cos bo niewiem czy to normalne, nigdy przedtem tak nie mialam,
normalnie jak by mlody chcial sie przebic

dziewczyny a ja niewiem co sie dzieje ostatnio jak chodze to odczowam straszny bol w kroku ale dzis to juz masakra, chodze i podpieram sie o meble tak boli, wizyte mam za tydzien i niewiem czy czekac czy jechac jutro, straszny bol poradzcie cos bo niewiem czy to normalne, nigdy przedtem tak nie mialam,
normalnie jak by mlody chcial sie przebic

Ja nigdy nic takiego nie miałam, ale radze iść jutro do lekarza, lepiej ,,dmuchać na zimne"

reklama
Do góry