reklama
i jak boli jeszcze?A mnie od godzinki boli tak jakby prawy jajnik, czuje jakby delikatny cisk, nie wiem co z tym zrobić,,,,
mam nadzieje ze przeszlo
moja mala juz od ok. 2 tyg ma takie zapedy.No i zaczęło się u mnie... maleństwo nasze kochane uciska mnie od środka w żeberka boli straszliwe na szczęście nie częściej niż raz w tygodniu![]()
Wciska mi stopy pod zebra

i jak boli jeszcze?
mam nadzieje ze przeszlo
naszczęście dziś jest lepiej, nawet w nocy pospałam i aż mój K zaspał do pracy, bo budzika nie słyszeliśmy

naszczęście dziś jest lepiej, nawet w nocy pospałam i aż mój K zaspał do pracy, bo budzika nie słyszeliśmy![]()
no to dobrze, ze przeszlo :-)
Viola1978
Fanka BB :)
I czy myślicie że mogę je odsprzedać komuś kto musi zażywać czy darować sobie?? To w końcu lek i nie chciałabym sobie biedy napętać przez głupotęJest to dość drogi lek więc choćby za pół ceny
Jak myślicie?
Ja brałam Duphaston trzy cykle przed ciążą i potem w ciąży przez pierwsze tygodnie. Został mi listek i go oddałam. Brałam też Bromergon i się ogłosiłam na BB, że komuś oddam za darmo, bo mi nie jest już potrzebny. Odezwała się dziewczyna i jej wysłałam. Doszłam do wniosku, że skoro ogłoszę się na BB w dziale "staraczki" , gdzie wszystkie dziewczyny są w temacie, to wiedzą, co to za leki i nikt przypadkowy się nie zgłosi.
reklama
aniolek20k
Fanka BB :)
ja za te tabletki placilam ok 40 zl., wiec do tanich nienaleza ja swoje wlasnie przed chwila odsprzedalam kuzynce w 4tc.:-)
Podziel się: