• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
No ja też zaliczam się jeszcze do suchych staników, ale pewnie nie za długo bo właśnie ostatnio zauważyłam jakąs plamke :happy:

A co do rozmiarów to mi też w I trymestrze urosły z 75C na 75D i tak zostało i narazie przyrost zerowy ;-)

Ja się mogę zaliczyć do mokrych staników, na początku - gdzieś koło 18 tygodnia zaczęło mi ciknąć z lewej piersi, a prawa była suchutka, a traz prawa nadrabia, co wcale nie znaczy że lewa przestała.
A w nocy to śpię w byle jakim podkoszulku, który i tak muszę zmieniać co pare dni.
Jeśli chodzi o rozmiar to też się powiększyły ale nieznacznie z 80B na 80C, co akurat mnie cieszy :-)

hihi i ja też suchy stanik...ale brodawki już cwiczę bo mam bardzo wrażliwe

Jak masz wrażliwe brodawki to polecam maść Malatan, stosuje się ja w okresie karmienia i 2 miesiące przed porodem w celu hartowania brodawek:-)

A ja oczywiście pomiedzy 2, a 3 się obudziłam i oczy jak 5 zł, wyspana i przećwiczyłam każdą możliwą pozycje by zasnąć i nic... Męczyłam się 2 godziny, a żeby jeszcze tego było mało okropna ZGAGA mnie złapała...

Laseczki!
Mam do was pytanko - czy któraś z was jest na podtrzymaniu, konkretnie chodzi mi o Kaprogest i duphaston?
Co do biustu to powiększył się i 1 rozmiar - bardzo się cieszę, a siary też nie mam i w pierwszej ciąży pojawiła mi się na 3 dobę po porodzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry