gosiaczek199022
zakochana
Ja częściej sikam,jestem bardziej senna i mam większy apetyt ,a mdłości mam tylko po pyzach,płatkach śniadaniowych i jak poczuje piwo a jestem w końcówce 2tygodnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedy przewracam się na łózku, wszystkie kości mi w nim strzelają i przeskakują i boli kiedy chodzę 

Na plecach mnie kręgosłup boli, a jak leże na którymś z boków to mały tak się wypina że mnie boli okropnie.
Kursowałam dziś po pokoju i nie mogłam znaleźć sobie miejsca. I tak od jakichś dwóch tygodni, ale dziś było jakieś apogeum jego aktywności aż się przestraszyłam, że coś się dzieje, ale może to przez to że sobie z moim mężczyzną pobaraszkowaliśmy przed snem "troche".

Znaczy jestem blondynką i ich nie widać ale pod światło mi odstają i wygląda to komicznie - jak dla mnie głupio. To pewnie kwestia hormonów, ale nie chcę mieć owłosionego brzucha.
Mam nadzieję że po porodzie znikną.
a jeśli chodzi o śluz to mnie to tez sie czepło i okazało się ze to jakis stan zapalny. na pocztku dostałam dopochwowo clotrimazol ale bez efektu a teraz mam antybiotyk tez dopochwowo mam brac 20 dni zobaczymy czy pomoze
p.s. kobiety w ciązy prawdopodobnie są bardziej podatne na takie infekcje czy stany zapalne
tak mi powiedziała pani doktor
ale m tego nie widzi, więc nie jest źle ;-) a potem na pewno zniknie1