PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Agnieszka-jak dla mnie to juz moze byc dzis , wszystko gotowe, mama psychicznie gotowa
wiec Amelka moze zaczac sie cisnac na swiat.
Chcialam sie Was spytac czy Wasza malenstwa nadal sa tak bardzo aktywne, bo mowia ze w ostatnich tygodniach dziecko z uwagi na ciazsnote nie roisza sie juz prawie nic, a u mnie to non stop jazda z jednego konca na drugi, jak nawet zcasami sie myle czy to aby skurcz czy Amelka mnie tak napiela
.
A jak u Was jest z samopoczuciem, bo ja mam duze checi ale najbardziej do lezenia i spania.
-----------
Agus-wlasnie dojrzalam opis na Twym suwaczku, teraz nawet tam masz podpowiedz do probowania sexiku
wiec Amelka moze zaczac sie cisnac na swiat.Chcialam sie Was spytac czy Wasza malenstwa nadal sa tak bardzo aktywne, bo mowia ze w ostatnich tygodniach dziecko z uwagi na ciazsnote nie roisza sie juz prawie nic, a u mnie to non stop jazda z jednego konca na drugi, jak nawet zcasami sie myle czy to aby skurcz czy Amelka mnie tak napiela
.A jak u Was jest z samopoczuciem, bo ja mam duze checi ale najbardziej do lezenia i spania.
-----------
Agus-wlasnie dojrzalam opis na Twym suwaczku, teraz nawet tam masz podpowiedz do probowania sexiku