Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PaulinaAnna co do współżycia to owszem my mamy zakaz ;D, ale dzidzia najważniejsza, poza tym mi ostatnimi czasy libido bardzo spadło, może nawet bardziej ma to podłoże psychiczne w obawie o dziecko ;DPaulinaAnna pisze:Hej mamcie,
Renee-dzieki za sprostowanie, ja sie obawiam raczej ze nie powinnam wspolzyc bo jak mi sie tylko dobrze zrobi to podbrzusze to jeden wielki kamien, dlatego nic podniecen az do wizyty 13 czerwca,
Ines-mozesz narzekac jak najbardziej, tutaj jest mijesce do tegoale ja rowniez radze zadzwonic do doktora,
Czarodziejka-ja mam leciutko opuchniete palce(widac roznice przy sciaganiu pierscionkow) oraz lydki, ale nie tragicznie,
Agazet, MoniQa- ja rowniez mam bole ale nie tak mocne, odpukac moge spac w nocy-wspolczuje Wam.
Jedyne co ponarzekam to siusianie, kaza pic nam wiecej, to powinni dodac ze najlepiej nie schodzic z WC bo siusia sie jak krowa hektolitrami ;D ;D ;D
Katka pisze:Czrodziejka - mi nic nie puchnie.Wg mnie w Twoim przypadku nie ma sie czym martwic,aale obserwuj sie.Wiem ,ze w przypadku puchniecia sprawa sie ma tak,ze jezeli zdarza sie to sporadycznie i najwazniejsze po odpoczynku nocnym opuchlizna nie schodzi nalezy udac sie szybko do lekarza.Podejrzewa sie wtedy gastoze tzw.zatrucie ciazowe.W tym przypadku puchnie sie na calym ciele.
Ines - mnie tez tak kluje od czasu do czasu,ale lepiej zadzwon.Ja czuje caly czas lewy jajnik.
A co z moimi dolegliwosciami?Wreszcie nie mam skurczy,podbrzusze pobolewa troszeczke,siusiam mniej.Ale od piatku wieczor mam stan podgoraczkowy.Ale w przypadku moich klopotow z nerkami ponoc to normalne.Dzisiaj oddalam mocz do badania, w czwartek ide z wynikami do gina.Ciekawa jestem co tam bedzie?
Pozdrawiam
o Boże Katka Ty mnie nie strachaj....myśle ze nie jest tak źle lekkie spuchnięcia w dodatku baaaaardzo sporadyczne!!!
ale nie wiedzialam ze objaw puchnięcia moze swiadczyc o gastozie...hmmm
pozdrawiam