Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paulinko na skurcze łydek itp. najlepszy magnez Żelazo to tylko jeśli morfologię masz kiepską. Tak na "zapas" możesz sobie brać jedną tableteczkę dziennie ale lepiej sprawdz morfologię
Paulinko oj skurcze lydek to naokropniejsze co moze doskwierac w nocy ... az zrywam sie na "rowne nogi" ... masuj duzo nozki i jak dziewczeta mowia magnezik
PaulinoAnno, jeśli chodzi o żelazo, to podam Ci nazwę tego, który ja biorę bo to specjalnie dla kobiet w ciąży Tardyferon Fol ( to jest żelazo z dodatkiem kwasu foliowego), ale na Twoim miejscu jednak spytałabym swojego gina czy brać bo to jednak dodatkowa chemia w Twoim organiźmie. A z tymi badaniami to trochę dziwnie, ja badanie moczu i krwi robiłam już 3 razy, skoro lekarz Cię nie kieruje to może sama poproś o skierowanie.
A skurcze łydek-to zdecydowanie za mało magnezu , tych preparatów magnezowych jest do wyboru do koloru i za różne ceny. Ja niby miałam przepisane magne-b6, ale się przeżuciłam na maglek b6-więcej tabletek i tańszy.
Oj dziekuje Wam wszystkim za rady,
napewno kupie magnez, a o zelazo to dopytam polozna na wizycie 17 lipca.
Co do badan krwi to tak niestety tu jest w Holandii, bardzo malo chuchania na ciezarna ale wszystkie rodza dzieci-i powiem ze nie widze dzieci uposledzonych tutaj wcale.
A ja dzis mialam bardzo przykra dolegliwosc-krepujaca a ponoc czesto zdazajaca sie podczas ciazy.Rano puscilam baczka i popuscilam w majtki siusiu :-[ Teraz juz sie przerazilam nietrzymaniem moczu, wiec za kazdym razem trenuje miesnie przy siusianiu. Co to jeszcze klopotliwego moze mnie spotkac :
Cholercia, przez te upały dostałam chyba potówki Między piersiami i na piersiach mam jakby pokrzywkę i strasznie mnie swędzi Czym się smaruje, co się robi żeby sobie ulżyć?? Pliss ratujcie!! Wczoraj byłam u gina ale nie miałam tego a tu pod wieczór wyskoczyło
Nadia jak wiadomo potowka robi sie od ciepla... pocisz sie i wyskakuje ... jak bylam mala babbcia nakladala na mnie czesto mokre chuteczki .... staraj sie nie zakrywac miejsc na dekolcie zeby nie przegrzewac ... samo zejdzie.... albo spytaj w aptece czy nie wymyslili jakis masci na potowki
Nadia spróbuj pudrem dla niemowląt , ale z tego co wiem to na potówki najlepsze są kąpiele i bawełniane ubranie żeby nie doprowadzać do przegrzania skóry - powinno za kilka dni zejść