reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

Biedactwo - to chyba sie ich nie doczekasz za szybko :mad:
Ja kilka dni myslałam o goląbkach - na szczeście mąż uległ i mi zrobił :D

Kurcze - te Wasze zachcianki są zaraźliwe.
Chyba tez mam ochote na flaki i ogorki małosolne 8)

reklama
A za mna chodzily sledzie, takie normalne fileciki, mezus sie zlatal i wiecie, ze nie ma... buuuuu, ale kupil mi w puszcze w sosie pomidorowym, a to juz cos.. ::) wrabalam 2 naraz

ja jeszcze ze trzy dni temu wcinałam cały wielki słoik korniszonów. Oczywiście słoiczek pieczarek marynowanych to dla mnie pikuś :) Teraz jestem na etapie poszukiwań jakiejś dobrej szarlotki :) Miałam tez kilka dni temu atak na lody i to z zielonej budki :) Mój biedny, dzielny mąż biegał po sklepach aż znalazł :)

No w koncu moge cos napisac i ja :D ... u mnie sa rozne dolegliwosci, najbardziej meczace sa od dwoch dni wizyty w ubikacji po jedzonku  ::) ..a dzisiaj boli mnie lewa strona podbrzusza, tak mocno boli i nie wiem co to znaczy .... mam nadzieje ze nic strasznego ....

Smaczki ..mmm... ktos wspominal o golabkach, wlasnie wszamalam dwa ;D i zagryzlam sledzikami :D

No mamusie, co sie nic nie odzywacie???? Ja nie mogę nic jeść rano, cały czas mam ochotę, zresztą podobnie jak Wy na jakieś gołąbki, pulpeciki z sosikiem pomidorowym ... a moje ukochane jogurciątka nie chcą mi przejść przez gardło!!!! ;) :laugh:

Wciaz dziwnie sie czuje ::) Jem czesto ale mało i co zaczynam byc głodna to robi mi sie momentalnie niedobrze... :( Jak tylko zjem na jakis krótki czas jest lepiej... Czy któras z obecnych tu mamus ma podobnie???
A plamienia prawie ustały. Juz tylko sluzik taki troche bezowy jest ale i tak dalej poleze az do USG, którego przez te plamienia bardzo sie boje :(

Ines moja kolezanka z pracy miala podobnie do Ciebie ... jadla bardzo malo i cigla jej bylo niedobrze ( zagryzala pomaranczami ) ... a teraz jest w 5 miesiacu .. wszystko bedzie dobrze :) ... spokojnie slonko juz jutro zobaczysz swoje malenstwo :-*

A ja wlasnie zjadlam musli na sniadanko (ktore podobno pomaga na zatwardzenia  ::)) i cos czuje ze zaraz bede biegla do kibela  ::) ... normalnie czuje jakbym zjadla kamien , ktory wlasnie podchodzi mi do gardla .... bleee

reklama
MoniQa pisze:
A ja wlasnie zjadlam musli na sniadanko (ktore podobno pomaga na zatwardzenia ::))

Oj to chyba musze szybko kupić i wypróbować, bo mnie strasznie męczą :( Zresztą, przed ciążą zawsze miałam problem z regularnym odwiedzaniem toalety. Teraz niestety - tragedia !!

Do góry