reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

Czesc dziewczyny !! i znowu mam necik ;D ;D
Mnie tez ciagle mdli i mam okropna zgage, ale na to drugie znalazlam sposob to migdaly ;D jak tylko zbiera sie zgaga to lapie za migdalka i odrazu przechodzi. Dobra rade mam na problemy z zaparciami ::) to suszone figi zjesz 2 lub 3 i spokojnie rano idziesz do kibelka :laugh: niewiem jak na was to poskutkuje ale na mnie jakos dziala jednak na lenia, mdosci, i te placzace chumory to niebardzo moge cos znalesc bo ciagle sie to zmienia najbardziej uniwersalna jest DRZEMKA ;D ;D

reklama
Witajcie dziewczynki!

Nie wiem czy pamietalyscie, ale mialam dzisiaj termin USG. No i powiem wam,ze baby ma sie dobrze, kopalo i skakalo tak jak by wiedziala,ze go potpatrujemy hihihi ::) Serducho tez w porzadku.Jeju jestem przeszczesliwa!!!!

Ps.mam odwyk od bb :-[

Gwiazdeczko cudowna wiadomosc :) ... jesli masz miec odwyk to migiem od kompa, ale oczywiscie czasami zagladnij do Nas :) buziaki :-*

oj,ja też niestety dziś sporo czasu spędziłam w toalecie..Mdłości i wymioty przeokropne..Fuj..Może to dlatego ze za mało spałam (dziś TYLKO do 10:00 ;)

o zazdroszczę, ze tak długo mozesz sopać, bo ja w weekend to najwyżej do 8.30. a często też budze się zaniepokojona z jakiegoś nieznanego mi powodu.
co mam robic na zgage????????????????????????? powiedzcie mi, myślalam ze pojawi sie za jakies 3 miesiace a tu już! przychodzi czasem i trzyma mnie caly dzień. w tym tygodniu idę na USG i boję sie czy wszytsko w porządku. Przeraza mnie myślenie o potencjalnych chorobach... jak widzicie jestem świruską straszną.... :p

ech..ja nic nowego nie dodam..wymioty,wymioty,wymioty... :( rano mdli mnie wszystko,nawet nie koniecznie zwiazane z jedzeniem/zapachem..wczoraj zemdlil mnie idok czarnej nitki w umywalce,puscilam takiego pawia,ze szok...!dzisiaj mam jakis nastroj lazawy... :(i brzuszek nadal boli..:(

Gwiazdeczka ciesze sie Twym szczesciem, Kasia_2005 i Katka, mnie znowu bierze, juz jak jadlam obiad to wiedzialam ze dlugo nie potrzymam w brzusiu, najgorsze ze podchodzi do gardla a nie chce dalej a ja tylko pragne sie pozadnie najesc i napic :mad:
Kubasia, nie pamietam teraz dokladnie ale ktoras z dziewczyn napisala ze pomaga jej na zgage jedzenie migdalow, sprobuj nie zaszkodzi, i nie swiruj, po co sie draznic wszystkim nie potrzebnym, wszystko bedzie dobrze, mysl o fasolce i czesto glaskaj sie po brzuszku :) A tak ode mnie ja slucham muzyki w wykonaniu G. Turnau i M. Umer dla dzieci-to mnie relaxuje i uspokaja.

Gwiazdeczko gratulacje zobaczenia dzidzi ;D tak sie ciesze ze wszystko wporzadku!!! ;D
PaulinaAnna znam ten bol jak cie mędzi w zoladku beeeee mi mama powiedziala ze mam jesc to na co w danej chwili mam ochote i nie zmuszac sie np.do obiadu na ktory nie to ze nie mam ochoty ale tak jakos niebardzo ::) wiec nieraz Tomkowi gotuje obiad i latam do kibelka od samego zapachu a sama sobie gotuje cos dodatkowo albo wchrzaniam kapuche z gruszka ::) albo pomidora z czekolada ::)
Kubasia mi faktycznie pomagaja migdaly na zgage, ktora mam zawsze w pracy :laugh: (maja dzidzia to bedzie leniuszek :laugh: )
Dziewczyny a czy wam jak sie robicie glodne to zatyka uszy?? ??? ostatnio to u siebi zauwazylam ::) najpierw przestraszylam sie ze to cos z cisnieniem ale ono w normie .A potem sie kapnelam ze to tylko jak glodna sie zaczynam robic :D

reklama
Ojoj a ja chyba zaczynam dostawac takich konkretnych wymiotow  ::) ... dzisiejszy dzionek zaliczam do bardzo kibelkowych ... przed chwila wlasnie herbatke truskawkowa musialam oddac :( ... ogolnie dzisiaj dostalam ataku i nienajlepiej sie czuje teraz, chyba wroce do lozka ...jutro moze bedzie mniej wymiotny dzien ;) ;D

Do góry