reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

reklama
Mam dzisiaj straszny ból głowy nawet patrzenie sprawia mi ból , zimne oklady nie pomagają :( Może znacie jakieś cudowne lekarstwo?

Loja mnie tez czasami boli glowa, pytalam gin. co moge wziasc... podobno mozna Pyralgine (1 tabl.) , ale powiedziala mi tez , ze jesli to nie jest jakis silny bardzo bol, to najlepiej polozyc sie i sprobowac zasnac ... zeby do 16 tyg. starac sie nie brac zadnych srodkow przeciwbolowych :).. jesli u Ciebie jest silny bol to najlepiej moze zadz. do swojej gin i spytaj co mozesz zrobic aby Ci bylo lzej :)

Moniczko - tak mnie ta głowa bolała że niewiedziałam co mam ze sobą zrobić , ale środków przeciwbólowych bałam się wziąśc i tak biorę całą furę leków, jak zadzwonili do mnie z pracy to ledwo mogłam rozmawiać ale po dłuższej rozmowie to podskoczyło mi ciśnionko i ze złości nawet trochę lepiej sie poczułam ;) W tej chwili czuję jeszcze pobolewania ale to nie jest już ten ból co przedtem :D .Mam nadzieję że jutro będzie lepiej :)

Loja no widzisz slonko ... jestem silna ;) ... mnie dzisiaj tez cos glowka pobolewa ... moze to cisnienie jakies takie nijakie jest ?? ;) a jutro napewno bedzie lepiej :)

Mnie też dzisiaj złapał taki ból głowy, że chyba nie pamiętam żeby mnie kiedykolwiek tak głowa bolała. Wzięłam panadol ale i tak nic nie dał.
Ból ustąił trochę jak porozmawiałam z męzem. Mnie chyba ze zmartwień i tęsknoty ta glowa bolała, bo wczoraj i dzisiaj miałam straszne doły i prawie cały czas płakałam  :( 
Wy już pewnie sobie myślicie, ze ja jestem niezrównoważona psychicznie, bo nie ma we mnie ani trochę radiości ostatnio; tylko ględze i marudzę jak mi źle.
Ja po prostu jestem strasznie uczuciowa i nawet błache rzeczy zawsze wywoływały u mnie płacz i przygnębienie.
Mimo że jestem w ciąży, to niestety ten okres jak jestem sama bez męża jest dla mnie bardzo przykry i smutny.

Mała Mi szczegolnie taki okres ... ciazy jest w samotnosci bardzo smutny i przykry ... kochana napewno zadna z Nas nie pomyslala ze jestem niezrownowazona psychicznie .. przestan... ja Cie doskonale rozumiem ... ale juz niebawem mezus wroci i bedziesz szczesliwa nadal mamusia :-*

A ja sie w ogole ciazowo nie czuje ... raz mi sie wydaje ze mam wielki brzuchol, po czym wydaje mi sie ze mi zmalal   ::) ... jak dobrze ze wtorek juz niebawem i wszystkiego sie dowiem co i jak :)

Ja wlasnie wrucilam z urodzin szwagra (przyszlego). Byl wspanialy gril, salatki, zakaski, a po powrocie wymioty :( Jednak lepiej przyswajam miesko dlugo pieczone lub gotowane, szkoda tego wszystkiego co dzis wpalaszowalam ::)

PaulinaAnna - moze za duzy mix zrobilas ;) szkoda Ciebie,ze sie meczylas a braki w jedzonku nadrobisz ;)

Mnie tez czasem pobolewaja plecy,ale to od nadmiernego lezenia.Jak chodze jest dobrze.
Agnieszka18 - ja spalam podobnie jak Ty,na boku albo brzuchu.Na plecach staram sie malo lezec,bo to nie wskazane.Moj gin mi mowil,ze lezac na plecach uciska sie na jakas tetnice i to ma nie korzystny wlyw.

Powiedzcie,czy Wam tez rano leci krew z nosa/macie mocno przekrwiona sluzowke (kichniecie,wysmarkanie sie powoduje lekkie krwotoki z nosa)?

reklama
Katka jeśli chodzi o krwawienia z nosa to mam dokładnie to samo. Podobno nie ma co się tym przejmować, to objaw całkowicie normalny spowodowany przekrwieniem śluzówki przez rozszerzone naczynka. :)

Do góry