reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Duphastan

reklama
Mi też zostało coś po ciazy.;)
Ale też nie rozumiem ja miałam takiego gina że jakbym zapomniałam wracam albo idę do niego i mi daje i nie muszę dodatkowo płacić za wizytę :p
I rodziny też wypisze;)

Może komuś zalega, chętnie odkupie.
Pytanie brzmi, czy ktoś ma i chce sie pozbyć, a nie co mam zrobić, bo nie mam recepty.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Beatka duphaston to nic innego jak progesteron mnostwo dziewczyn go tak zalatwia i stosuje przy staraniach...progesteronu nigdy za wiele.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bralam w poprzedniej ciazy bo byla zagrozona. Aczkolwiek jakby nie patrzec to hormony i bez zalecenia lekarza nie wziela bym na wlasna reke.....

Mam zalecony, mam brać. Mam mało progesteronu, dlatego miałam problem z zajściem w ciaze, wiec muszę go brać. Jak nie znajdę u nikogo tabletek, które komus zalegają to bede zmuszona jechac po receptę. :-)

A wiem, ze dużo dziewczyn ogłasza sie, ze odda/sprzeda tego typu tabletki, dlatego ja wstawiłam ogłoszenie, ze kupię. Ale skoro to jest taki problem dla niektórych.... [emoji849] to łatwiej będzie mi jechac po receptę.

Jakby nie brać handel lekami na receptę przez nieuprawnione osoby osoby bez recepty nie jest zbyt zgodny z prawem, to taki dodatek do sprawy, że jakby ktoś skontrolował przesyłkę to problem ma osoba która to wysłała i ta która zamówiła. Jasne, zwykle te problemy dotyczą głównie psychotropow ale jednak ja bym nie ryzykowała z wysyłką. To już lepiej się dogadać i z ręki do ręki przekazać lek.

reklama
Beatka tak hormon ale akurat jego nigdy nie zawiele:p
Ja dlugo czytalam staraczki i inne podfora kobiety sa w stanie zrobic wiele by zajsc w ciaze a akurat Duphaston nie jest groznym lekiem.Wiadomo lepiej miec go od lekarza ale znam gro dziewczyn ktore skads go mialy i nic sie nie dzialo po nim- procz upragnionej ciazy.
Ja akurat skorzystalam z duphastonu siostry i zaszlam...a wczesniej ni hu hu.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry