reklama

Duphastan

reklama
Mi też zostało coś po ciazy.;)
Ale też nie rozumiem ja miałam takiego gina że jakbym zapomniałam wracam albo idę do niego i mi daje i nie muszę dodatkowo płacić za wizytę :p
I rodziny też wypisze;)

Mam zalecony, mam brać. Mam mało progesteronu, dlatego miałam problem z zajściem w ciaze, wiec muszę go brać. Jak nie znajdę u nikogo tabletek, które komus zalegają to bede zmuszona jechac po receptę. :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A wiem, ze dużo dziewczyn ogłasza sie, ze odda/sprzeda tego typu tabletki, dlatego ja wstawiłam ogłoszenie, ze kupię. Ale skoro to jest taki problem dla niektórych.... [emoji849] to łatwiej będzie mi jechac po receptę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jakby nie brać handel lekami na receptę przez nieuprawnione osoby osoby bez recepty nie jest zbyt zgodny z prawem, to taki dodatek do sprawy, że jakby ktoś skontrolował przesyłkę to problem ma osoba która to wysłała i ta która zamówiła. Jasne, zwykle te problemy dotyczą głównie psychotropow ale jednak ja bym nie ryzykowała z wysyłką. To już lepiej się dogadać i z ręki do ręki przekazać lek.

reklama
Beatka tak hormon ale akurat jego nigdy nie zawiele:p
Ja dlugo czytalam staraczki i inne podfora kobiety sa w stanie zrobic wiele by zajsc w ciaze a akurat Duphaston nie jest groznym lekiem.Wiadomo lepiej miec go od lekarza ale znam gro dziewczyn ktore skads go mialy i nic sie nie dzialo po nim- procz upragnionej ciazy.
Ja akurat skorzystalam z duphastonu siostry i zaszlam...a wczesniej ni hu hu.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry