Madame JS
Fanka BB :)
A mieszkacie w Niemczech?Tak, już je mam
Jakoś nie mogę się przemóc, żeby mówić do nich po niemiecku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mieszkacie w Niemczech?Tak, już je mam
Jakoś nie mogę się przemóc, żeby mówić do nich po niemiecku.
Nie... W PolsceA mieszkacie w Niemczech?
No właśnie... dzięki bajkom przynajmniej rozumie..i nie powiela błędów ze spolszczonego niemieckiegoMój brat uczył się niemieckiego na niemieckich bajkach z tv. I chcialam tu z doswiadczenia napisać- nie potrafił pięknie mówić od tego, ale rozumiał wszystkich Niemców (którzy odwiedzali nas w Pl) i krótko potrafił im odpowiedzieć.
Ja mieszkam w De, póki co nasz synek jest ze mną w domu, mamy jedynie kontakt z niemieckimi sąsiadami. Ale nie wiem, czy z moim nieperfekcyjnym niemieckim chciałabym go uczyć tego języka. Chyba lepiej, jak nauczy się od "czystych" Niemców.
Uczyłam się niemieckiego na identycznej zasadzie, Super RTL i RTL Zwei na zawsze w moim serduchuMój brat uczył się niemieckiego na niemieckich bajkach z tv. I chcialam tu z doswiadczenia napisać- nie potrafił pięknie mówić od tego, ale rozumiał wszystkich Niemców (którzy odwiedzali nas w Pl) i krótko potrafił im odpowiedzieć.
Ja mieszkam w De, póki co nasz synek jest ze mną w domu, mamy jedynie kontakt z niemieckimi sąsiadami. Ale nie wiem, czy z moim nieperfekcyjnym niemieckim chciałabym go uczyć tego języka. Chyba lepiej, jak nauczy się od "czystych" Niemców.