Madame JS
Fanka BB :)
A mieszkacie w Niemczech?Tak, już je mam
Jakoś nie mogę się przemóc, żeby mówić do nich po niemiecku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mieszkacie w Niemczech?Tak, już je mam
Jakoś nie mogę się przemóc, żeby mówić do nich po niemiecku.
Nie... W PolsceA mieszkacie w Niemczech?
No właśnie... dzięki bajkom przynajmniej rozumie..i nie powiela błędów ze spolszczonego niemieckiegoMój brat uczył się niemieckiego na niemieckich bajkach z tv. I chcialam tu z doswiadczenia napisać- nie potrafił pięknie mówić od tego, ale rozumiał wszystkich Niemców (którzy odwiedzali nas w Pl) i krótko potrafił im odpowiedzieć.
Ja mieszkam w De, póki co nasz synek jest ze mną w domu, mamy jedynie kontakt z niemieckimi sąsiadami. Ale nie wiem, czy z moim nieperfekcyjnym niemieckim chciałabym go uczyć tego języka. Chyba lepiej, jak nauczy się od "czystych" Niemców.
Uczyłam się niemieckiego na identycznej zasadzie, Super RTL i RTL Zwei na zawsze w moim serduchuMój brat uczył się niemieckiego na niemieckich bajkach z tv. I chcialam tu z doswiadczenia napisać- nie potrafił pięknie mówić od tego, ale rozumiał wszystkich Niemców (którzy odwiedzali nas w Pl) i krótko potrafił im odpowiedzieć.
Ja mieszkam w De, póki co nasz synek jest ze mną w domu, mamy jedynie kontakt z niemieckimi sąsiadami. Ale nie wiem, czy z moim nieperfekcyjnym niemieckim chciałabym go uczyć tego języka. Chyba lepiej, jak nauczy się od "czystych" Niemców.