reklama

Dylemat z imieniem - podpowiesz?

Gdybyś miała wybrać to..?

• Kornel

Głosów: 32 71,1%
  • Jędrzej

Głosów: 13 28,9%

• Wszystkich głosujących
    45
  • Ankieta zamknięta .

Jotka_

Fanka BB :)
Na dniach wylezie nasze 3 szczęście, trzecie płci męskiej. I im wiecej tego męskiego, tym gorzej zdecydować sie na imię.. przerobiliśmy juz temat na różne sposoby, juz niby wybrane, ale jedbak gdzieś cały czas tkwi ziarenko niezdecydowania. Chciałabym tak poprostu poczytać co Wam, jako zupełnie obcym kobieta bardziej przypada do gustu - z tych dwóch imion!

Ostatnia edycja:
reklama
Jeśli macie zawężone do dwóch imion to zawsze możecie poczekać do narodzin i zobaczysz, które do Niego bardziej pasuje. My nie mogliśmy się zdecydować i gdy dostałam Maluszka po porodzie to wymówiłam oba imiona patrząc na Jego buźkę i już nie miałam wątpliwości 😊

Jeśli macie zawężone do dwóch imion to zawsze możecie poczekać do narodzin i zobaczysz, które do Niego bardziej pasuje. My nie mogliśmy się zdecydować i gdy dostałam Maluszka po porodzie to wymówiłam oba imiona patrząc na Jego buźkę i już nie miałam wątpliwości 😊
Myślę,ze tak właśnie podjmiemy ostateczna decyzje jednak, taka ankietka, ktore z tych imion w społeczeństwie bardziej będzie funkcjonowało tez mi sie przyda..
Bo czasem ba temat danego imienia tez sa rozne spostrzeżenia :)

Kornel brzmi ładnie no i "pasuje" do pozostałych według mnie 😊 My w grudniu powitamy córeczkę i tez mamy dwa imiona i ciężko wybrać. Na chłopca mielismy przygotowane jeszcze przed ciąża Oskar-ale wyszła kobietka i mamy problem z decyzja. 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry