A.Patrycja
Fanka BB :)
nicA wyszło coś u Was?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nicA wyszło coś u Was?
Synek miał zaburzenia rytmu serca po porodzie, podejrzenie bradykardii, ale nie potwierdziło się. Problemów genetycznych nikt mi nie sugerował, po prostu uderzyły mnie podobieństwa.Cechami dysmorficznymi u mojej córki określili: szeroką nasadę nosa, szeroko rozstawione oczy, nisko osadzone uszy, głęboką rynienkę podnosowa, długie wywinięte rzęsy.
Mam totalny mętlik ponieważ inni lekarze bez wcześniejszego wglądu w dokumentację nie widzą tego problemu.
Określają jej wygląd jako "taką ma urodę "
Jeśli to nie tajemnica, proszę powiedz do jakich wniosków lekarze doszli w przypadku Twojego syna?
Zapewne masz rację, po prostu dla mnie to zabrzmiało tak jakby nie chcieli im oddać tych badań. Trochę opacznie zrozumiałam post.W przypadku mojego syna (dysmorfia twarzy, niska waga) robili badania i dopiero dostałam wszystkie wyniki, gdy wszystkie badania zostały zrobione. Nie wiem czy to zgodne z prawem, ale ja cierpliwie czekałam. Zróbcie wszystkie badania, bo lekarz zapewne wie co robi![]()
I jak tam u Was ?Cechami dysmorficznymi u mojej córki określili: szeroką nasadę nosa, szeroko rozstawione oczy, nisko osadzone uszy, głęboką rynienkę podnosowa, długie wywinięte rzęsy.
Mam totalny mętlik ponieważ inni lekarze bez wcześniejszego wglądu w dokumentację nie widzą tego problemu.
Określają jej wygląd jako "taką ma urodę "
Jeśli to nie tajemnica, proszę powiedz do jakich wniosków lekarze doszli w przypadku Twojego syna?