OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
kwiatywewlosach,już wiem chyba dlaczego nie masz dostepu....chyba źle wpisałam twój nick,bo przez ł a nie l...
zaraz spróbuje to naprawić,sorki,ale naprawdę mój błąd...
Dzieki dziewczyny za wsparcie,jestescie kochane! U OLiwiera AZS objawia sie narazie szorstką i suchą skórką,nie ma ranek ani zaognien na szczęście! A co do trzydniówki to i u nas jest,Oliwier ma podwyższona temperaturę i troche większe węzły chłonne,siedzimy w domu,a miałam jechac do szkoły i do rodziców,ale sama niedomagam na anginę więc dekujemy sie w wyrku!
Dzieki dziewczyny za wsparcie,jestescie kochane! U OLiwiera AZS objawia sie narazie szorstką i suchą skórką,nie ma ranek ani zaognien na szczęście! A co do trzydniówki to i u nas jest,Oliwier ma podwyższona temperaturę i troche większe węzły chłonne,siedzimy w domu,a miałam jechac do szkoły i do rodziców,ale sama niedomagam na anginę więc dekujemy sie w wyrku!

A Michaś? Hmmm, dziwne, bo od wczoraj temperatura waha sie między 36,4 a 37 stopni.Nagle przeszło jak ręką odjął. Z piątku na sobotę w nocy jechalismy aż do szpitala , bo gorączka sprawiął, że Misiek przelewał sie przez ręce - 39,8. Zbadali go tanm i...nic.No jest zdrowy!!! Sama nie wiem,co to. Dostał zastrzyk,gorączka spadła.Wczoraj i dzis ok, bawi sie, gaworzy, raczkuje, włazi wszędzie. Pediatra ze szpitala powiedział, że moze ząbki,ale raczej wirus jakis, a Michał jest tak silny i gorączka godo siebie nie dopuszczał. Zobaczymy,co dalej. Najgorzej,ze muszę jutro do pracy, sama zaczynam byc podziebiona, mały zostanie z opiekunką. Ale wiecie....On ma mocno rozpulchnione dziasła tam, gdzie dwójki na dole. Moje dziecię ma 6 zębow, czyzby następne wychodziły? Pozdrawiam Was i jeszcze raz dzieki. Wszystkim chorym powrotu do zdrówka życzymy!!!