kaaala
Mamy lipcowe'06 Zadomowiona(y)
K@sienko wspolczuje sasiadow, wiem co to halas, ja przez 3 miesiace to mialam ale na szczescie jeszcze w ciazy, wprowadzilismy sie do nowego bloku mieszkalnego i wszyscy remontowali, tylko ze na zmiane, jak ktos skonczyl to kto inny zaczynal , masakra, mieszkali juz malutkie dzieci i co chwila ktos wywieszal kartki z prosba o cisze ale robotnikow to nie obchodzilo bo nie byli u siebie, nawet jak wlasciciele prosili to robili jak chcieli aby predzej ukonczyc, oj dzialo sie dzialo....
Amko na jakm antybiotyku jest maluszek? moze na gentamecynie?
Amko na jakm antybiotyku jest maluszek? moze na gentamecynie?
, ale... sie uparlam , nakarmimlam Ja, potem przysypiajaca obudzilam, bo jak ma zamkniete oczka to marudzi, i jak otworzyla oczka to odlozylam do lozeczka i powiedzialm dobranoc, troszke pokwekala i usnela :-). potem znow sie budzila i znow tak samo usnela. Dzis za to bylo troszke inaczej w lozeczku nie chcial bez cyca lezec, sukcesywnie Ja odkladalam ale byl placz, w koncu dalam zwyklego smoczka, co mialam jakiegos w promocji do oliwki dolaczonego, i cud dziecko zaczelo ssac:-), potem sie przebudzila i znow na smoczku usnela, normalnie jestem w szoku od dwoch dni tak naprade mam wolny wieczor, bo wczesniej to potrafila do 24 budzic sie ze chce do cyca a teraz mam spokoj juz od 8
:sick: