reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
a ja wcinam platki na sucho od mleka rzygam bleeeeeeeeeee

koga jesli chodzi o tego hibiskusa to on jest praktycznie dodawany do kazdych herbat owocowych ale w malych ilosciach-sladowych,szkodza same hibiskusowe
kasiula ja tez gdzies juz jakis czas temu czytalam o tym ze herbata z cytryna w ciazy cos tam cos tam ale nie pamietam wlasnie,ja osobiscie pije tylko z cytrynka

acha! to kupię jakąś owocową!
dziś upiekłam pstrągi w piekarniku!, napchałam im do brzuchów cebuli,zielonego kopru i trochę masełka! były pyyyyyyyyyyyycha :P :P do tego ziemniaczki obsmażane w talarki i sałata z jogurtem!
zjadłabym jeszcze jeden obiadek ;D

a ja wczoraj nagotowałam rosołu!!! uwielbiam i mogłabym jeść codziennie na śniadanie, obiad i kolację!!

A jeszcze sąsiedzi zgarnęli mnie dziś na pyszny obiadek (mięsko zawinięte i nafaszerowane ziołami, ziemniaki zapiekane właśnie z tym mięskiem i pieczarki w sosie śmietanowym...) Pycha!!!

Dbają o mnie strasznie, jak Rafał w pracy w niedzielę. Fajnie z nimi mam :D

Kinga, ale masz wspaniałych sąsiadów!! :)
Dzisiaj na obiad będę chyba robić nalesniki z pikantnym nadzieniem, zpiekane w piekarniku z sosem serowym. :) Krzys od dawna mnie molestuje o te naleśniki.

Muszę zacząć robić bigos, bo KAsia76 narobiła mi strasznego smaka! ;)

mój dzisiejszy jadłospis:
śniadanie - bigos
obiad - bigos
kolacja - czyżby bigos???
tylko mama się drze, że dekoruję talerz kawałkami mięska. dla mnie mogłaby być kapusta i grzybki. :P

osinka pisze:
Kinga, ale masz wspaniałych sąsiadów!! :)
Dzisiaj na obiad będę chyba robić nalesniki z pikantnym nadzieniem, zpiekane w piekarniku z sosem serowym. :) Krzys od dawna mnie molestuje o te naleśniki.

Muszę zacząć robić bigos, bo KAsia76 narobiła mi strasznego smaka! ;)

są naprawdę super!! 18 listopada mieliśmy rocznicę zakupu tego mieszkania :) Nasi sąsiedzi cieszą się z nas jeszcze bardziej, niż my z nich :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry