reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Melanie dziękuję bardzo. ;D ;D
Sama się dziwię ale jakoś nie czuję zmęczenia... nie wiem dlaczego. 8)

Dokleiłam jeszcze jedną fotkę ;)

Tunia - gratulacje! całe szczęście że małą Rozalkę na czas wyjęli z brzusia :) pokaż nam swoje małe cudo jak juz wrócisz do domku!
Joanka - cholera, i znowu czekanie... ale skoro juz takie rozwarcie to szybciorem pójdzie jak zaczną się skurcze..mam nadzieje ;) Trzymam kciuki za Ciebie i leniuszka - Krzysia :)

Aniulka - rzeczywiście bardzo ładnie wyglądasz :) a niebieski chłopaczek też cudnie. Ja mam zawsze wielkie problemy co mam ubrać małej na spacerek, bo jest tak ciepło że ja w samej koszulce a ją mam ubierać jakoś grubo i jeszcze pod kocyk? jakoś mi to nie pasuje... no i ubieram ją w body, śpiochy, na to jeszcze jakąś bluże, skarpetki i czapeczka i to wszystko. Tak mi położna poradziła. I lekki kocyk na wierzch. No i nabawiłysmy sie katarku ;) ale już na szczęście przeszedł. Męczył nas 2 tygodnie. A ja i tak przyzwyczajeń już nie zmieniam i staram się małą w miarę lekko ubierać.

Edit dzieciom jedną warstwę węcej niz sobie. Mój Łukasz miał dzisiaj body, bluzeczkę i bluzę dresową spodnie i kolanówki. Na wierzch kocyk. Sprawdzaj zawsze na karku czy Maja nie jest spocona. Wtedy wszystko będzie ok.

Melanie to jest ich pierwsza wspólna fotka, bo po pierwsze Kuba ma ostatnio przesyt roli modela do zdjęć a po drugie mimo, że był przygotowany że będzie miał rodzeństwo to i tak ciężko mu było się przyzwyczaić że już nie jest jeden... Ale [po mału lody przełamujemy i mam nadzieję że wkrótce będe miała więcej ładniejszych fotek moich maluchów.

Łukasz juz śpi wykąpany i najedzony. ;D ;D Kuba z racji że jutro sobota ma odpuszczone i jeszcze nie śpi. ::) ::) ::)

TUNIA GRATULACJE
W KOŃCU SIE DOCZEKAŁAŚ ;D
Aniulka fajnie wygladasz a zdjęcie Kuby z Łukaszem super wyglada jakby Łukasz uśmiechał się do Kuby ;D to już pierwwzse koty za płoty ;D ;)

reklama
Izis właśnie tak jest i muszę Wam powiedzieć że Łukasz miał kiepski dzień bo męczył go brzuszek. Kiedy Kuba zaczął nakręcać mu pozytywkę i usiadł przy nim, mały natychmiast się uspokoił, zaczął mu się przyglądać i... zasnął... A my z mężem nie mogliśmy go uspokoić, ciekawa sprawa... ::) ::) ::)

Do góry