reklama
M
Melanie
Gość
edit pisze:ale ja bym chciała trochę podkręcić jej to tempo![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A
Anik
Gość
Edit - u nas czasem tez jest troszke śluzu w kupce, ale to podobno jest ok. A jakie sa inne oznaki tej bakterii w kupce??? I co znaczy grudkowate. Filip zawsze robi kupę "musztarda z grudkami" - połózna ogladała i powiedziała że prawidłowa. Jego kupy "słodko" pachną.
I nie martw się że Mała czegoś nie robi - każde dziecko inaczje się rozwija, a sama piszesz że ona w sumie młodsza jest o te 3 tyg. Poza tym ja mam czasme stracha że Filip cos za szybko robi.
Musimy sie kiedys spotkac i dzieciaki z soba zapoznać i normalnie pogadać.
Przypomnij mi gdzie ty mieszkasz - ja w Śródmieściu na Wierzbowej, na przeciwko parku.
Pozdr
a
I nie martw się że Mała czegoś nie robi - każde dziecko inaczje się rozwija, a sama piszesz że ona w sumie młodsza jest o te 3 tyg. Poza tym ja mam czasme stracha że Filip cos za szybko robi.
Musimy sie kiedys spotkac i dzieciaki z soba zapoznać i normalnie pogadać.
Przypomnij mi gdzie ty mieszkasz - ja w Śródmieściu na Wierzbowej, na przeciwko parku.
Pozdr
a
dziewczyny, ile Wasze dzieci w ciągu dnia średnio śpią?
moja to chyba najlepiej się czuje jak rono pośpi ok 3 godziny, później z godzinka aktywności, poźniej znowu na spacerku z 2 godziny spania, no i jeszcze chyba tak z jedną godzinną ma drzemkę, a po 16 to już do 19 zazwyczaj jest aktywność, marudzenie, płacz.
czyli ok. 6 godzin (max 7) snu w dzień.
moja to chyba najlepiej się czuje jak rono pośpi ok 3 godziny, później z godzinka aktywności, poźniej znowu na spacerku z 2 godziny spania, no i jeszcze chyba tak z jedną godzinną ma drzemkę, a po 16 to już do 19 zazwyczaj jest aktywność, marudzenie, płacz.
czyli ok. 6 godzin (max 7) snu w dzień.
Aniku - takie grudki o których Ty piszesz to ok, moja też takie robiła i położna zaglądając w pieluche też chwaliła. Te grudki to są jakieś większe, nie widziałam ich, tak mi sąsiadka opisywała. No a zapaszek, podobno taki mleczny jest prawidłowy. Czyli słodki jest ok 
oj, mała się chyba obudziła, zaraz dokończę
oj, mała się chyba obudziła, zaraz dokończę
A
Anik
Gość
Filip w dzień śpi max 3 godziny. Czasem 3 i pół. Chyba ze gdzieś podróżujemy - spi cały czas w aucie więc może w sumie wtedy więcej spi. I od 16-17 jest "na nogach", ok. 17.30-18.00 zaczyna marudzic. Dziś wstał na przykład o 6:30 a poszedł się zdrzemnąć o 10:30 Pewnie zaraz się obudzi, bo rano spi ok. 30 min.
Właśnie to wykrakałam!
a
Właśnie to wykrakałam!
a
reklama
Podziel się: