reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Jeżeli z naszego poodu to niepotrzebnie - to mała ortopedyczna wada - za miesiąc nie będzie śladu. Dzięki Bogu że z nim dzis poszłam - zapłaciłam 50 zł i termin miałam na dzis - gdybym nie zapłaciła i chciała mieć z NFZ-tu USG - musiałabym czekać do lutego! I co wtedy? Przecież wady się pogłębiają!
W jakims dzikim kraju żyjemy.
Rządzonym przez Kaczory!
a

Kochana Kaczory jeszcze palca nie przyłożyły do prezydentowania
to nie ich wina ;)

będziemy mogły ich robotę osądzic za 5 lat

a, że kraj i panujące tu prawa są popaprane - to fakt !

no dobra, to ponarzekaj a ja idę oglądać Magdę M.
na pocieszenie moge dodać, że po 20 minutach snu dziecko mi sie obudziło :p ;D

Martwi mnie że mała jeszcze nie śledzi wzrokiem zamną, na szczęście w czwartek jedziemy do okulisty to to sprawdzi.:(
pozatym moja maleńka długo jeszcze nie dostanie szczepionki , bo nie ma odpowiedzniej wagi, i co wychodzimy od pediatry to muwi zobaczymy za 3 tygodnie:(

Ja mam dzisiaj super dzień,
Marcel miał dużego krwiaka w nadnerczu,
już go nie ma, wchłonął się :)
jestem taka szczęśliwa
mamy już dość badań, lekarzy i wizyt w szpitalu

nikt mi nie mówił,że po fototerapii konieczna jest wizyta u okulisty????
a Marcel spędził pod lampami długich 7 dni i nocy :(
musze to dopilnować

reklama
Anik ja w zeszłym roku tj 2004 skończyłam licencjat,
w sumie mój rocznik był pierwszym w Polsce, który rozpoczał wyzsze studia połoznicze...
Alina Bryła...hmm.. nie kojarze takiej osoby, moze dlatego ze ja byłam w grupie zabrzańskiej..
Bytom, czy piekny? Dla mnie kazde miasto na ślasku jest piękne... ;) strasznie mi się tęskni za moim kochanym śląskiem :( :(
A ten park koło Fabrycznego to rzeczywiście straszny jest.. ::)
Czasem pakujemy z mezem małego i jezdziemy do tego gdzie Palmiarnia jest albo przy ZOO :)
No Aniku to Ci powiem ze na Jaracza koło mnie super lumpki sa ;)
I na Narutowicza tez ostatnio otworzyli ogromniasty .. ;D ;D
Pozdrawiam :) :)

Do góry