reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

po ochrzczeniu Milenki mala wiecej spi, poza tym bez zmian, sama lubi sie bawic i gaworzyc, ale nie przekreca sie na boczek ani na brzuszek, takze Anik twoj Filip pozostaje niedoscigniony w osiagnieciach :)
mam od wczoraj zastoj w lewej piersi :(
walcze masazami i zimnymi oraz cieplymi okladami, mamnadzieje, ze nie dorobie sie zapalenia
Melanie dostalam te same tabletki od gina co ty, ale nie jestem swiadoma negatywnych nastepstw :(
kiedys jak bralam cilest to odechcialo mi sie seksu - to dopiero antykoncepcja ;D

reklama
no mamusie, dzieciaczki jak malowane, chrup chrup i po nich, wszystkie paluszki oblizałam...

Ineczko
, córcia to powinna na czerwonym dywanie w hollywood stanąć z taką kreacją. brawo !

Koreczek u nas podobnie :( Majeczka daje popalic placz przerywany usmiechami. fanaberie mlodej damy ::) A mnie dynka peka. Dobrze, ze chociaz Natalka zadowolona jest caly czas, bo chyba bym oszalala. ::)

Od rana ruch u nas jak w Paryżu. Nie wiem od czego zacząć żeby niczego nie pominąć.

Blanus Arisa śliczniutka słodziutka i kochaniutka. Podobna do tatusia. Szkoda biedulko, że masz tak mało czasu dla siebie, ale i tak widać że jesteś szczęśliwa. Oczka Ci się śmieją. No i dzięki za komplementa. Znowu się rumienię. :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :laugh:

Ineczka zatkało mnie jak zobaczyłam Milenkę w tej kreacji. Joanka trafnie ją określiła: gwiazda z Hollywood ;D ;D ;D Taka biba to znowu nie była.... 13 osób aby ;D ;D ;D ;D Kuba miał w niedzielę urodziny, więc połączyłam dwa w jednym i za jedną robota i bałaganem załatwiłam wszystko. ;D ;D ;D

Joanka miło mi poznać Krzysia. Podobny do Majki i chyba do mamusi co??? Zaraz jedną foteczkę wkleję na pierwszą stronę bo jego ramka w galerii jeszcze pusta ;) ;D ;D

Melanie tak jak dziewczyny piszą leć po kreację i do kościoła.  ;) Wczoraj o 20 mialam dzieci z głowy. Łukasz zasnął jak aniołek, bez problemów. Obudził się o 2 na karmienie i spał do 6.30 rano. pojadł troszkę i zasnął do 9.30. pojadł znowu i dalej śpi ;D ;D ;D

Zapowiada się ciepły i słoneczny dzień. Miłego dnia mamuśki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Blanus cudowna ta twoja Ariska i jak sie prześlicznie uśmiecha :laugh: :laugh: :laugh:
Ineczka Milenka wyglądała przeuroczo, podpisuje sie pod stwierdzeniem że jak z Hollywood :laugh: :laugh: :laugh:
Joanka przystojny wrocławianin nam rośnie :D Igusi tez sie podoba

A ja musze sie pochwalic ze od paru dni Iga już sie świadomie do mnie uśmiecha ;D ;D ;D np jak podchodze żeby zabrac ją z łóżeczka to jaktylko mnie zobaczy to sie szczerzy, albo jak ja trzymam na rączkach i jej śmiszne rzeczy opowiadam.
dzis ide wreszcie na uczelnie do tego niefajnego gościa o którym już coś tam wspominałam, bo wcześniej albo ja nie mogłam albo jego nie było. zobaczymy co mi powie trzoszeczkę sie stresuje. Jednak postanowiłam zrezygnowac z numeru że wchodze do niego z iga na ręku ;D ;D ;D pójde sama bo jak wariat to nie wiadomo jak by na dziecko zareagował :p :p :p niunia postoi z ciocia na uczelni na dworze a ja skocze do niego :)

Blanka - cudeńko Wasze wygląda na bardzo szczęśliwe :) moją trudniej sprowokować do śmiechu :( ale też się uśmiecha i wtedy serce pęka z dumy i miłości ;) ale Wasz brzdąc to rewelacyjnie się śmieje. Współczuję Ci tego zabiegania, ale podobno matki mają niespożyte pokłady energii i sił jeśli chodzi o dzidziusia, więc na pewno sobie poradzisz. Ja też czasem myślę że już nie wyrobię, nie dam rady, poddam sie, niech sobie leży i płacze, ja nie mam sił, ale... no wiesz pewnie jak jest, coś Cię podnosi z fotela, bierzesz dziecko na ręce i zapominasz o swoim zmęczeniu. No jest w tym jakaś magia. Trzymam kciuki za Ciebie :) A Filipkiem Anika się nie przejmuj, to jakiś super sprinter w rozwoju ;) Moja Maja też jest mniej więcej na etapie Twojej Ariski ;)
Joanka - a Twój Krzyś najmłodszy o ile dobrze pamiętam, a jaki duży! Sliczny chlopiec z niego :)
Ineczka - wow, co to za księżniczka z tej Twojej córci! domyślam się że kreacja Twojego wyrobu?

Ineczka pisze:
walcze masazami i zimnymi oraz cieplymi okladami, mamnadzieje, ze nie dorobie sie zapalenia
Melanie dostalam te same tabletki od gina co ty, ale nie jestem swiadoma negatywnych nastepstw :(
kiedys jak bralam cilest to odechcialo mi sie seksu - to dopiero antykoncepcja ;D

a mi i bez nich się nie chce :p :( ;)

idę pooglądać nowe fotki w galerii :D

Ineczka jeszcze nie widziałam tak ładnej kreacji do chrztu i ten rewelacyny płaszczyk - suuuuuuuuper !!!

Blanus
świetnie Ariska wygląda na tych wydzierganych rękach tatusia i w bluzeczce małej piratki :D
uśmiech rewela ;D

Joanka ja cie perdziele, to Ty nie tylko ładne dziewczynki rodzisz ::) ;D
i nic więcej nie powiem
...no chyba, że jeszcze jakieś fotki wkleisz ;D ;D ;D

Kobietki dziekuje bardzo za komplementy. Kreacja faktycznie mego wyrobu (troche maz pomagal, zwlaszcza ze poswiecil monete ze swojej kolekcji do zaszycia w plaszczyku aby sie malej pieniadze trzymaly ;)  )
ale z tym hollywood to troche przesada, no moze byc Cannes za role mandzurskiej ksiezniczki ;D

reklama
Do góry