isabell28 nie nalezy tak do konca kierowac sie komentarzami, moze trafilo mu sie kilka ze starej parti a ze sama sprzedaje co prawda nie na allegro ale na ebay to wiem jacy ludzie potrafia byc niesprawiedliwi w swoich komentarzach. Kiedys sprzedalam ciuszki po malej, babka podala zly adres i z afera do mnie ze przesylka nie dotarla skontaktowalam sie firma kurierska, powiedzieli mi ze taki adres nie istnieje wiec nie mogli dostarczyc i przesylka jes w drodze do mnie, napisalam do babki a ona na to ze to moja wina bo ja powinnam srawdzic czy adres jest prawidlowy, dogadalam sie z firma ze dostarcza za mala doplata jeszcze raz, oczywiscie ta doplate zrobilm sama a baba i ta wystawila mi egatywny kmentarz. Potem sprzedawalismy sanki, babka probowala na sile przykrecic oparcie do do sanek i polamala, wyslalam jej dugie oparcie na wlasny koszt t jej srubki nie pasowaly i problemem bylo zeby poszla do sklepu i wlasciwe srubki sobie kupila wiec znwu to ja kupilm i wyslalam a i tak dostalam negatyw wiec czasami im bardziej sie starasz tym gorzej