• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyna na czerwowych kreskach pisała, że też tak miała. Najpierw normalny okres, przed nim test negatywny, a po kilku dniach znowu zaczęła plamić, wtedy beta jej wyszła 30 i skończyło się tylko na 3 dniach brązowych plamień. Nie miała żadnego krwawienia. Po 2 tyg beta już poniżej 5 i to był biochem.
Więc może już krwawić nie będę bo wyleciało ze mnie dużo w trakcie "okresu"? 🤔
Tyñko zastanawia mnie jak to jest możliwe ze mialas negatywny test, dostałaś okres I nagle beta pozytywna ... w dzień okresu musiałoby dojść do implantacji i jednocześnie do poronienia ? Tak się da ?

Hej dziewczyny, miłego dnia 🧡
Ja wczoraj od samego rana do 21 prosiłam na wesele, wróciłam tak koszmarnie zmęczona tym wszystkim, ze jak wróciliśmy to czułam się jakbym miała grypę, ból głowy, łamanie w kościach, gorączka - dramat. Jestem introwertyczką i rozmowy z obcymi ludźmi wysysają ze mnie energię na maksa, a tu tyle godzin rozmow, uśmiechania się i sztucznego podtrzymywania konwersacji 😱 będę się teraz regenerować w swojej jaskini chyba dwa tygodnie.

@hachette to jak z tą ksiażką? :D
Dawaj na priv 😘

Tyñko zastanawia mnie jak to jest możliwe ze mialas negatywny test, dostałaś okres I nagle beta pozytywna ... w dzień okresu musiałoby dojść do implantacji i jednocześnie do poronienia ? Tak się da ?
Doszło do późnej implantacji ale progesteron zdążył już spaść i endometrium zaczęło się złuszczać, beta trochę zaczęła rosnąć i dopiero spada zapewne bo endometrium zdążyło się złuszczyć.

Ej siedzę już i czekam na wizytę i serio nie wiem po co przyszłam. Chyba powiem wprost że chce zrobić drożność I nie będę pytać co o tym sądzi 😁😁 swoją drogą czy jak zrobię drożność bez wiedzy mojego gina to ona sie potem jakoś dowie ? Czy mogę to ukryć? 😁😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry