Mmiiaa
Fanka BB :)
Chętnie sie zamienie, bo ja na to hsg całkiem zdjęłam i pierwsze dni myslalam ze sie wykonczeja ogólnie noszę krótkie pazy, ale na wakacje zapuściłam i jeszcze mi urosły i teraz mi dziwnie na klawiaturze pisze xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chętnie sie zamienie, bo ja na to hsg całkiem zdjęłam i pierwsze dni myslalam ze sie wykonczeja ogólnie noszę krótkie pazy, ale na wakacje zapuściłam i jeszcze mi urosły i teraz mi dziwnie na klawiaturze pisze xD
Ja chyba pochodze troche z długimi i może w końcu zdecyduje się na jakieś jasneChętnie sie zamienie, bo ja na to hsg całkiem zdjęłam i pierwsze dni myslalam ze sie wykonczeale niestety jeszxze chwile bede bez, musze zmienic salon bo mi odpadaja
![]()
hahhahaJa podchodziłam do obcych osób stojących koło wordu i pytałam ‚co tu napisał? Na pewno pozytywny?’ I ludzie mi po kolei potwierdzali![]()
O to chodzijeszcze byś się podnieciła podczas tego usg xD
10 teoretycznie powinien szybciej wykryc bete, bo jest czulszy, reaguje na nizsze wartosci, ale w praktyce to roznie to byla. Ja zawsze kupuje pinki 10 mlPrzy piątku nasikałam sobie na nowy test. Wyjaśni mi ktoś o co chodzi z czułością testu? Ten podobno ma 10 mlu, inne które zamówiłam mają 20 mlu… Jestem jakies 7/8 dpo. Ciężko stwierdzi ile bo kreska mocna była w środę i w czwartek wiec nie wiem kiedy fizycznie była owulacja![]()
własnie dziwnie to jest, bo nieraz mniej czułe testy wychodzą wyraźniejsze niż czułe10 teoretycznie powinien szybciej wykryc bete, bo jest czulszy, reaguje na nizsze wartosci, ale w praktyce to roznie to byla. Ja zawsze kupuje pinki 10 ml![]()
Na medycznych zarcikach widziałam ostatnio memaHahahahhahahahah![]()
Ja ciagle pamietam, ze obiecałam sobie fiolet, jak będziesz w ciąży XDJa chyba pochodze troche z długimi i może w końcu zdecyduje się na jakieś jasne![]()
ale to włosy!Ja ciagle pamietam, ze obiecałam sobie fiolet, jak będziesz w ciąży XD
Tak, tak. Ale właśnie mi się przypomniałoale to włosy!![]()