stokrotka_
Fanka BB :)
Kuzyn mojego męża ukradł jedno imię, które mi się podobało... Tak w ogóle oni adoptowali kilkuletnią dziewczynkę i zmienili jej imię.
Zmienili na takie, które sobie wybrała? Wiesz może jak zareagowała na propozycje zmiany?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kuzyn mojego męża ukradł jedno imię, które mi się podobało... Tak w ogóle oni adoptowali kilkuletnią dziewczynkę i zmienili jej imię.
Mi się tez bardzo podoba imię Gaja ale córka siostry Starego tak ma na imię wiec po ptakachTo ciekawe, że podobają Ci się podobne imiona co mojej znajomej - ma właśnie dzieci o imionach Ernest i Gaja! No i jest jeszcze Hugo i Matylda ;-)
Ja to imię akurat często słyszę, zwłaszcza w maghrebskich kręgach. I same miłe Yasminy znam ;-)Za bliska rodzina, z która widujemy się co święta itd. Nie chciałabym
Ostatnio usłyszałam w serialu imię dla dziewczynki Jaśmina - ciekawe. Nigdy go nie słyszałam wcześniej. Jak byłam mała miałam swoją ulubione lalkę o imieniu Zuzia. Zuzanna też ładne imię.
Myślę, że nie była tej zmiany świadoma - głównie z uwagi na barierę językową...Zmienili na takie, które sobie wybrała? Wiesz może jak zareagowała na propozycje zmiany?
Nooo taki wojownik w hełmieA ja sobie właśnie wyobraziłam takiego podstępnego, jednego terminatora, który czeka tam sam jeden wytrwale od 5-6 dni![]()
To ciekawe, że podobają Ci się podobne imiona co mojej znajomej - ma właśnie dzieci o imionach Ernest i Gaja! No i jest jeszcze Hugo i Matylda ;-)
Liczę na to i życzę Wam z całego serca, że będziecie spędzać je w liczniejszym gronie!Taak... no tylko że już sama nie wiem, czy my kiedykolwiek z naszej strony będziemy na tych świętach liczniejsi niż we 2... :-(
To było jakieś skomplikowane azjatyckie imię... więc została Livią.a to tak można? nawet nie wiedziałam
Ja bym psu dała na imię Warsej a propo imion ale takich dla zwierząt, to śmieszą mnie śmieszne pary xD mój kolega ma koty, które nazywają się Siara i Wąski xD a słyszałam o parze kotów co jeden nazywa się Witold, a drugi Pyrkosz xD