U
użytkowniczka 212
Gość
A mój stary nie dość, że spalony to...
Nasze pierwsze wspólne 2 kreski xD
Nasze pierwsze wspólne 2 kreski xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ledwo widać ten napis Covid!
mam nadzieję, że z Grecji będą jeszcze inne dwie kreski
Twój stary umie w testy.
zara ja zrobie ciążowy może też 2 kreski będąLedwo widać ten napis Covid!![]()
Mam nadzieje że nie, ale w przypadkach takich telefonów zazwyczaj jednak tak.Czyli to oznacza coś złego?
mogłabym się od niego uczyćTwój stary umie w testy.![]()
Mój Stary też raz po tym, jak znaleźli mu guza dostał telefon po badaniach, że na cito ma się zgłosić. Polazł od razu praktycznie, ja cała osrana, ze rak... A to nic nie było. Po proostu zmiana do usunięcia. I tyle, usunęli mu śliniankę i było ok. Żadnych starsznych rzeczy. Więc spokojnie, mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje.Mam nadzieje że nie, ale w przypadkach takich telefonów zazwyczaj jednak tak.
Właśnie dzwonili do mnie ze szpitala że mam jutro obowiązkowo przyjechać bo są wyniki mojej histo z łyżeczkowania.
I że umawiają mi konsultacje z dyrektorem szpitala na cito.
Nic więcej oczywiście nie wiem.
No, to długo nudno u mnie nie było…
Potrzebuje wsparcia i ojojania.
Czyli nic Ci się nie poprawiłoHej ! Dziękuje, ze pytasz ! Staram się czytać na bierząco, ale po tych lekach jestem strasznie śpiąca i skołowana, ze ciężko mi się skupićspróbuje jakoś nadrobić.
A poza złym samopoczuciem, ciągłym bolem głównym i albo sennością albo bezsennością jest ok.. czasem bolą mnie mięśnie.. mam nadzieje, ze jak od lipca zaczniemy działać to się uda!
A co u Ciebie ?