U
użytkownik 207953
Gość
Hahahhqhqhqhqhq! XDTo naciśnij ten księżyc koło dzwoneczka z powiadomieniem i nie będziesz miała zielonego i zmylisz starego xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hahahhqhqhqhqhq! XDTo naciśnij ten księżyc koło dzwoneczka z powiadomieniem i nie będziesz miała zielonego i zmylisz starego xD
To naciśnij ten księżyc koło dzwoneczka z powiadomieniem i nie będziesz miała zielonego i zmylisz starego xD
w ogóle tak Wam powiem, że se mieszkam na wsi i że to lubię.
Mój pies może biegać po hektarach bez smyczy samopas.
Ja se mogę wyjść z domu i przenieść sobie ziółek, rzodkkiewek, ogórków, malinek, brzoskwinek, jabłek, gruszek, porów... takich wyhodowanych samemu. Bardzo lubię ten klimat ;D
To ja tak mam u rodziców, 7 km od Opolaw ogóle tak Wam powiem, że se mieszkam na wsi i że to lubię.
Ja se mogę wyjść z domu i przenieść sobie ziółek, rzodkkiewek, ogórków, malinek, brzoskwinek, jabłek, gruszek, porów... takich wyhodowanych samemu. Bardzo lubię ten klimat ;D

Piąteczka!w ogóle tak Wam powiem, że se mieszkam na wsi i że to lubię.
Mój tata chciał mieć … kozę i świnki wietnamskie XDPiąteczka!Mam to samo.
Marzy mi się jeszcze własny kurnik, żeby mieć jajka ale stary nie chce się zgodzić, bo ponoć co kilka lat trzeba zabić kurę a nikt z nas tego nie zrobi xD
To ja tak mam u rodziców, 7 km od Opola
Zobacz załącznik 1415681Zobacz załącznik 1415682Zobacz załącznik 1415685