A
Alabama89
Gość
A u mnie dziś został otwarty sezon na pierogi z jagodami 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będą ruskieA u mnie dziś został otwarty sezon na pierogi z jagodami![]()
Moje wymarzone wesele to Włochy, nad jeziorem Como w Villa del Balbianello
Sam koszt zorganizowana tam wesela jest dość duży, dodatkowo ja jestem typem osoby, który nie wyobraża sobie by np. goście mieli sami sobie opłacać loty plus hotele. Jednocześnie też nie wyobrażam sobie by wesele było klasycznie w sobotę i goście np. przyjeżdżali by w tę sobotę. Dla mnie musiało by to być skoordynowane na cały weekend. I w sumie to myślę, że ostatecznie te koszty będą nawet sporo wyższe niż pół miliona złotych
Zobacz załącznik 1415852
Ja też ;-) To znaczy rozjaśniać na początek...Ja zaczelam farbowac jak mialam 13 lat - chore wiem ale cóż![]()
hmmm czyżby?ja tak wczoraj miałam. ciągle coś mieliłam w gębie xD
a właśnie ja mam zaległe do zrobienia ze serem co pisałyśmy kiedyś tam o pierogachU mnie będą ruskie![]()
zjadłabym ale nie mam owocówA u mnie dziś został otwarty sezon na pierogi z jagodami![]()
a tak jeszcze wracając do tych badan jestem zszokowana u Ciebie tym zakażeniemU mnie będą ruskie![]()
A mi się coś ruskie przejadły jakiś czas temu a zawsze uwielbiałamU mnie będą ruskie![]()
Tak, dalej się utrzymuje. Jutro idę do ginekologa to skontrolować po raz kolejny.a tak jeszcze wracając do tych badan jestem zszokowana u Ciebie tym zakażeniemTy chyba pisałas kiedyś o jakisms zaczerwienieniu co ja myslalam że To może podrażnienie od luteiny dobrze kojarzę?