AScarlett
Moderator
Ja tez 30 ale to 1 możliwy dzin w sumie wiec wczesniej nie mam zamiaru.Ja dopiero 30, no może z dzień, dwa wczesniej![]()
Nie wiem w sumie kiedy mialam dokladnie oqu tylko na kalendarzyku się opieram
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez 30 ale to 1 możliwy dzin w sumie wiec wczesniej nie mam zamiaru.Ja dopiero 30, no może z dzień, dwa wczesniej![]()
Oezu dobrze wiedzieć. Ja zamówiłam 10 pinkow z Allegro. Bo które już zamówiłam wykorzystałam do 0Spoko, laska, nie jesteś tutaj jedyna, która odwala takie głupstwa
Grunt to być świadomym, że mądre to to nie jest![]()
Dzieki LadyCarowitamy Cię z otwartymi ramionami. Wiele z nas jest po poronieniu, wiec myślę, ze znjadziesz wsparcie <3
Tylko w jednym przypadku zrobiłam bete i była mniejsza niż 0.2. Ogólnie to fałszywe kreski, bo inne testy robione potem były już białe.@LadyCaro mialas tyle fałszywych testów? Robiłaś w te dni bete?
Mnie już stary w okolicach okresu zaczął podsłuchiwać i wychodziłam z łazienki a on krzyczał z łóżka - No i co?Oezu dobrze wiedzieć. Ja zamówiłam 10 pinkow z Allegro. Bo które już zamówiłam wykorzystałam do 0chowam te kartony bo już śmietnik pełny. Dziś je wyrzucę do śmietnika na mieście bo mi kurla wstyd. Stary jakby to zobaczył to by pomyślał, że zwariowałam. Swoją drogą, wczoraj sobie pomyślałam że te testy to jak nałóg. Muszę ograniczyć bo zbankrutuje
![]()
Ja też go hejtuje! Niech się waliyebać tego starego dziada, hejtuje białe testy
dziecko, ja w najczarniejszym momencie mojego życia miała 40 (!!!) testów na stanie...Oezu dobrze wiedzieć. Ja zamówiłam 10 pinkow z Allegro. Bo które już zamówiłam wykorzystałam do 0chowam te kartony bo już śmietnik pełny. Dziś je wyrzucę do śmietnika na mieście bo mi kurla wstyd. Stary jakby to zobaczył to by pomyślał, że zwariowałam. Swoją drogą, wczoraj sobie pomyślałam że te testy to jak nałóg. Muszę ograniczyć bo zbankrutuje
![]()
To samo ja, trzymam karton w szafie, żeby stary nie widział, że ochujałamOezu dobrze wiedzieć. Ja zamówiłam 10 pinkow z Allegro. Bo które już zamówiłam wykorzystałam do 0chowam te kartony bo już śmietnik pełny. Dziś je wyrzucę do śmietnika na mieście bo mi kurla wstyd. Stary jakby to zobaczył to by pomyślał, że zwariowałam. Swoją drogą, wczoraj sobie pomyślałam że te testy to jak nałóg. Muszę ograniczyć bo zbankrutuje
![]()