Wezu
Fanka BB :)
Ty, Ty, Ty kooolezankooooo nie pozwalaj sobie - jakie walić BÓB?! Ja sobie nie życzę!!!Cooowalić bób, ale szparagi ❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty, Ty, Ty kooolezankooooo nie pozwalaj sobie - jakie walić BÓB?! Ja sobie nie życzę!!!Cooowalić bób, ale szparagi ❤
I skórek nie jedz!!!Tak woda słona koniecznie!![]()
no!!!Nie! To bob jest lepszy!![]()
Właśnie dziwi mnie to ze sie w nim nie zakochałam xD ale jeszcze mam miłość do takiego swiezego groszku w tych takich no wiecie flakach, nie pamiętam jak to sie nazywa xDNie! To bob jest lepszy!![]()
O tak, to też! I fasolka szparagowa! Musi mieć zasmażkę z bułki tartej!!Właśnie dziwi mnie to ze sie w nim nie zakochałam xD ale jeszcze mam miłość do takiego swiezego groszku w tych takich no wiecie flakach, nie pamiętam jak to sie nazywa xD
aaa, groszek we flakach to ja szanuję i lubię bardzo równieżWłaśnie dziwi mnie to ze sie w nim nie zakochałam xD ale jeszcze mam miłość do takiego swiezego groszku w tych takich no wiecie flakach, nie pamiętam jak to sie nazywa xD
jezuuu taaaak kocham miłością ogromną. i teraz chce mi się fasolki, kurłaaaaa a dopiero co weszłam do domu... ehh zjem bób, jutro sobie kupię fasolkęO tak, to też! I fasolka szparagowa! Musi mieć zasmażkę z bułki tartej!!
A ja w ogóle jestem głodna i chce mi się fasolki i bobu przez Wasjezuuu taaaak kocham miłością ogromną. i teraz chce mi się fasolki, kurłaaaaa a dopiero co weszłam do domu... ehh zjem bób, jutro sobie kupię fasolkę![]()