Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie, żeby chociaż jedna z tej grupy zaszła i dała nadzieję innym...Właśnie to smutne, że jedyne ciążę sa dziewczyn, ktore sie krotko staraja, a u wyjadaczek nic sie nie dzieje![]()
Weź, teraz mam smaka na piwo. Ja dziś robię tortille na grillu i mam 5 piw w lodówce. Już jest po 12.00 więc chyba mogę do obiaduNo ja lubie ogólnie gorzkie napojd, jak najbardziej gorzkie piwo, wino wytrawne, że ryj wykreca. Więc owszem![]()
Mam w lodówce! Dziś na kolację będzie!A ja chce tylko powiedzieć, ze kocham bob !
Ja tez w team kocham bóbMam w lodówce! Dziś na kolację będzie!też kocham!
Dziękuję, już jest wszystko ok ale słaby był bardzo, nic nie jadl i nie pił. Dali mu 5 kroplowek i stanął na nogiOjej. Szpital?! Juz jest lepiej? A co Ci szkodzi. Dawaj bo tu nie ma emocji testowych ostatnioa ja czekam!!!
Sikaj!
Dramat tyle dniDziękuję, już jest wszystko ok ale słaby był bardzo, nic nie jadl i nie pił. Dali mu 5 kroplowek i stanął na nogiTrzy dni tam byliśmy bo chcieli wszystkie bada porobić. Dobrze ze było to już po owu bo by starania przepadły
![]()
No dlatego czekam na sikanie tutaj i zdjęcia od dziewczyn ale każdy mnie olewaNo właśnie, żeby chociaż jedna z tej grupy zaszła i dała nadzieję innym...