Agnes4312
Moderator
To mój lekarz, a potem sprawdzałam w necie i faktycznie tak było, mówi że kiedyś normą cholesterolu było do 250Cholesterol 218 (norma 115-190) a triglicerydy 445 (norma do 150).
A trojglicerydy to nie wiem, sporo przekroczone...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To mój lekarz, a potem sprawdzałam w necie i faktycznie tak było, mówi że kiedyś normą cholesterolu było do 250Cholesterol 218 (norma 115-190) a triglicerydy 445 (norma do 150).
Nic nie powiem, bo będzie ze mi się pesymizm włącza - ale trochę mnie te wizyty stresują za każdym razemNie chcesz sobie bombelka oglądać na USG w urodziny?
Dziewczyny używające majtek menstruacyjnych - jakie polecacie?
Ale chyba obejrzenie zdrowego bombelka przynosi ulgęNic nie powiem, bo będzie ze mi się pesymizm włącza - ale trochę mnie te wizyty stresują za każdym razem![]()
Niby takAle chyba obejrzenie zdrowego bombelka przynosi ulgę?
aaaa no chyba żeNie, bardzo ładne, z resztą ja mam sposób, zby sprawdzić czy czereśnia jest dobra jak jeszcze jest cała xD córka rolnika sadownika![]()
no właśnie ja bede jeszcze rozmawiać na ten temat bo trochę dla.mnie bez sensu jest odstawic.na dwa tyg skoro biorę od samego początku.całą. Nie wiem czy nie będziemy odstawiać jak będzie już donoszona.
Moja lekarka karze mi brać też przy badaniach (przy krzywej również), bo mówi, że skoro całą ciążę jestem na lekach to jaki sens robić badania bez, trzeba przecież sprawdzać czy jest ok w bieżącej sytuacji. Dla mnie to logiczne, więc się nie kłócę![]()
może jeszcze dla pewności skonsultuje to z endo....całą. Nie wiem czy nie będziemy odstawiać jak będzie już donoszona.
Moja lekarka karze mi brać też przy badaniach (przy krzywej również), bo mówi, że skoro całą ciążę jestem na lekach to jaki sens robić badania bez, trzeba przecież sprawdzać czy jest ok w bieżącej sytuacji. Dla mnie to logiczne, więc się nie kłócę![]()
Masz takie miejsce, cięzko mi wytłumaczyć, takie jak to mój tata mówi "serduszko" czereśni, zaraz pod ogonkiem z przoduJaki?
A ja dzisiaj kupiłam 1 kg robaczywychMasz takie miejsce, cięzko mi wytłumaczyć, takie jak to mój tata mówi "serduszko" czereśni, zaraz pod ogonkiem z przodui ono jak czereśnia jest robaczywa to jest miękkie, a jak nie to twarde