• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Otóż to. Nie dajmy się zwariować ale to chyba każdy musi przez to przejść, ja obawiam się że to dopiero przede mną. Te słynne „odpuścić” 😂😂 to może nie tylko chodzi o to odpuść to zajdziesz, może jest w tym drugie dno, odpuść trochę to zaczniesz żyć 😂😂😂 ja w sobotę usłyszałam, ze nie mogę mieć tyle nerwów w pracy bo to mi nie pomoże na pewno w zajściu. No ale mając taka robotę jak ja się kurłła mam nie wku….. ehhh.

Powiem Ci zrobiłaś mi takiego smaka na urlop, że chyba wezmę sobie wolne pojadę nad morze (daleko nie mam bo mieszkam w Trójmieście 😂) i szukam lotów!
Powiedz tej osobie ze koleżanka adwokat ma męża ratownika medycznego i dali radę, wiec dziękujesz za głupie rady :D

reklama
Powiedz tej osobie ze koleżanka adwokat ma męża ratownika medycznego i dali radę, wiec dziękujesz za głupie rady :D
No otóż to! Mówię ok, w pracy ciężko kiedyś ją zmienię to że jestem tam jeszcze to kwestia czasu… poza tym kończę pracę i myśle o czymś innym. Praca to nie jest mohe całe życie. Nie sposób w życiu się „nie przejmować” i nie denerwować. 😂

Lewy niedrozny, prawy drozny. Nie bede ukrywać ze bolalo, krzyczałam. Po mialam dalej straszne skurcze i jeszcze dwojke mi sie szalenie zachcialo w tych bolach wiec lecialam na kibel😅 teraz juz lekkie skurcze i troche mi niedobrze
O Jezu. Miałaś sprawdzaną drożność? Ja nie miałam nigdy ale słyszałam, że boli 😨

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry