• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ej chyba nadrobiłam cały dzień!
Miała meeega duzo pracy dzis, potem stary wrocil i prosto po pracy pojechaliśmy na padel i na basen (w naszej siłowni są baseny odkryte wiec można się opalać i pływać)

@olka11135 cieszę się że jajodrogi są przejezdne 😁 @Mmiiaa jedną drożna tez sie da przejechać podobno - a co na to lekarz ?

Ej chyba nadrobiłam cały dzień!
Miała meeega duzo pracy dzis, potem stary wrocil i prosto po pracy pojechaliśmy na padel i na basen (w naszej siłowni są baseny odkryte wiec można się opalać i pływać)

@olka11135 cieszę się że jajodrogi są przejezdne 😁 @Mmiiaa jedną drożna tez sie da przejechać podobno - a co na to lekarz ?
W szpitalu to nic wiecej nie powiedzieli, ale ja tez sie tak wiłam po tym badaniu ze pani doktor sie nade mna nachylala i 2 razy pytala czy rozumiem ze 1 drozny a 2 nie xD jutro odbiorę opis badania a w środę ide do mojego gina, dam znać co dalej 🙂
A jak tylko przestanie bolec i leciec krew do piatku to pewnie wypuscimy ze starym transport 😈😈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry