Moonstone
Moderator
No właśnie nie. Zdarzyło mi się ale to raczej wodą, to dzisiaj mnie mocno zdziwiło XDA mocne ogolnie mdłości masz?
Mi już troche lepiej ale dalej nie jestem gotowa na jedzenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie. Zdarzyło mi się ale to raczej wodą, to dzisiaj mnie mocno zdziwiło XDA mocne ogolnie mdłości masz?
Mi już troche lepiej ale dalej nie jestem gotowa na jedzenie
Trochę za dużo kasy jak na mnie, wiec chyba zrobię genetyczne + pappa@Moonstone jak jesteś w takich lękach to może przemyśl nifty?
Możesz zrobić już po skończeniu 10tc, a poza licznymi innymi zaletami niesamowicie uspokaja- jak nic innego![]()
no tania ta impreza nie jest.Trochę za dużo kasy jak na mnie, wiec chyba zrobię genetyczne + pappa![]()
Dla mnie aspekt finansowy jest decydującyno tania ta impreza nie jest.
Ale można zrobić kilka tygodni wcześniej, wyniki są dużo bardziej miarodajne i rozbudowane. Mnie to akurat przekonało, ale rozumiem, że nie musi![]()
Jak widzę zdjęcia waszych sylwetek to mam wrażenie, że tu są same seksowne i szczupłe kobietyOmg bylam wczoraj na wycieczce bez neta i ile nadrabiania znowu
Pozdro z Turcji![]()
U mnie podobnie. Z mojego działu w ostatnich 2 latach 3 osoby wyladowaly na l4 od psychiatry. Depresje, wypalenie itp. No ale jak rosna ttlko wymagania plus nie zatrudniają nowych bo obecni pokryja to co się dziwić...Jest prawie 11.00 a ja zamiast się zabrać za robotę to siedzę i się gapię w telefon. Mam kryzys zawodowy, tak bardzo mi się już tu nie chce pracować
No nic, poużalałam się nad sobą i wracam do pracy.
Swoją drogą praca zdalna to najlepsze co w życiu mnie spotkało
Myślę, że gdybym poszła do psychiatry powiedziała co się dzieje w mojej pracy i że potrzebuje odpocząć to rzuciłby mi l4 od razu. Kilka osób już nerwowo nie wytrzymało obecnie są na l4![]()
My rzadko jeździmy na all in, przewaznie bierzemy noclegi w kilku miejscach i wynajmujemy auto albo kukinikacja - Sri Lankę zwiedziliśmy lokalnymi busami i bylo super. Ale teraz na ostatnią chwilę szukalam i mega potrzebowaliśmy po prostu odpocząć- a na to all najlepszy. A i tak 3 dni z 7 mamy zaplanowane wyjazdyMy mieliśmy właśnie z tym spokój, a ze mój stary jest glodomor to ja bym nie wyrobiła z zapewnieniem mi jedzenia bez all. Ale to jest fakt, ze jak się chce coś zobaczyć to skoda tego all.
Ale drineczki pierwsza klasa, tym bardziej ze nie oszczędzali na wódeczce do drineczkow![]()
Tez sie chętnie dowiemNo właśnie… a jak panować nad stresem? Też chętnie bym się dowiedziała.Trudno żyć i się nie stresować.
![]()
Uff nadrobiłam wszystko!Jak widzę zdjęcia waszych sylwetek to mam wrażenie, że tu są same seksowne i szczupłe kobiety![]()
Ja zazdroszcze! My tez byśmy tak chcieli ale chyba nie potrafimy tak tego ogarnąć samiU mnie podobnie. Z mojego działu w ostatnich 2 latach 3 osoby wyladowaly na l4 od psychiatry. Depresje, wypalenie itp. No ale jak rosna ttlko wymagania plus nie zatrudniają nowych bo obecni pokryja to co się dziwić...
My rzadko jeździmy na all in, przewaznie bierzemy noclegi w kilku miejscach i wynajmujemy auto albo kukinikacja - Sri Lankę zwiedziliśmy lokalnymi busami i bylo super. Ale teraz na ostatnią chwilę szukalam i mega potrzebowaliśmy po prostu odpocząć- a na to all najlepszy. A i tak 3 dni z 7 mamy zaplanowane wyjazdynatury nie oszukasz
Wystarczy spróbować serioJa zazdroszcze! My tez byśmy tak chcieli ale chyba nie potrafimy tak tego ogarnąć sami![]()