reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Omg bylam wczoraj na wycieczce bez neta i ile nadrabiania znowu🤯
Pozdro z Turcji ;)
signal-2022-06-13-23-41-57-564-3.jpg

Jest prawie 11.00 a ja zamiast się zabrać za robotę to siedzę i się gapię w telefon. Mam kryzys zawodowy, tak bardzo mi się już tu nie chce pracować 😂

No nic, poużalałam się nad sobą i wracam do pracy.
Swoją drogą praca zdalna to najlepsze co w życiu mnie spotkało 😂

Myślę, że gdybym poszła do psychiatry powiedziała co się dzieje w mojej pracy i że potrzebuje odpocząć to rzuciłby mi l4 od razu. Kilka osób już nerwowo nie wytrzymało obecnie są na l4 😟
U mnie podobnie. Z mojego działu w ostatnich 2 latach 3 osoby wyladowaly na l4 od psychiatry. Depresje, wypalenie itp. No ale jak rosna ttlko wymagania plus nie zatrudniają nowych bo obecni pokryja to co się dziwić...
My mieliśmy właśnie z tym spokój, a ze mój stary jest glodomor to ja bym nie wyrobiła z zapewnieniem mi jedzenia bez all. Ale to jest fakt, ze jak się chce coś zobaczyć to skoda tego all.
Ale drineczki pierwsza klasa, tym bardziej ze nie oszczędzali na wódeczce do drineczkow 🤪
My rzadko jeździmy na all in, przewaznie bierzemy noclegi w kilku miejscach i wynajmujemy auto albo kukinikacja - Sri Lankę zwiedziliśmy lokalnymi busami i bylo super. Ale teraz na ostatnią chwilę szukalam i mega potrzebowaliśmy po prostu odpocząć- a na to all najlepszy. A i tak 3 dni z 7 mamy zaplanowane wyjazdy 😅 natury nie oszukasz
No właśnie… a jak panować nad stresem? Też chętnie bym się dowiedziała. 😳😳 Trudno żyć i się nie stresować. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Tez sie chętnie dowiem ;)
Jak widzę zdjęcia waszych sylwetek to mam wrażenie, że tu są same seksowne i szczupłe kobiety :D
Uff nadrobiłam wszystko!
Wiesz co do sylwetki- ja dopiero pare lat temu przytyłam (tak przytyłam!) I zaczelam w miarę wyglądać. Jakos do 25 roku życia miala 174 wzrostu i wagę 45kg. Wyglądałam jak wieszak.

U mnie podobnie. Z mojego działu w ostatnich 2 latach 3 osoby wyladowaly na l4 od psychiatry. Depresje, wypalenie itp. No ale jak rosna ttlko wymagania plus nie zatrudniają nowych bo obecni pokryja to co się dziwić...
My rzadko jeździmy na all in, przewaznie bierzemy noclegi w kilku miejscach i wynajmujemy auto albo kukinikacja - Sri Lankę zwiedziliśmy lokalnymi busami i bylo super. Ale teraz na ostatnią chwilę szukalam i mega potrzebowaliśmy po prostu odpocząć- a na to all najlepszy. A i tak 3 dni z 7 mamy zaplanowane wyjazdy 😅 natury nie oszukasz
Ja zazdroszcze! My tez byśmy tak chcieli ale chyba nie potrafimy tak tego ogarnąć sami 😃

reklama
Ja zazdroszcze! My tez byśmy tak chcieli ale chyba nie potrafimy tak tego ogarnąć sami 😃
Wystarczy spróbować serio ;) zwiedziliśmy tak m.in. Tajlandie, Kambodże, Gruzję, Teneryfie. Na 1 raz to polecam Tajlandie - mega latwo tam na własną rękę jechac, transport latwo zorganizowac. Nie wiem jak tam teraz z przepisami ale warto mieć w pamieci

Do góry