Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czekam na wiadomosc od @aniasluHehe, dobra
A ta grupa już jest czy się jakoś formalnie tworzy?
Składałam niedawno Cv do zamówień publicznych, ale nie pyklo. Może czas będzie spróbować znowu. Tylko to już chyba po styczniuTak, wiem wiem. Ale ja już nie łącze decyzji o ciąży z kwestiami zawodowymia tu się wydaje całkiem ciekawa praca. Inna sprawa, że mnie docelowo w ogóle interesuje trochę inna branża i teraz pracę, której szukam raczej traktuje jako coś przejściowego, żeby nie być od 1 sierpnia bezrobotną i potem dalej będę sobie szukała tego co mnie na prawde teraz interesuje
![]()
Mówiłyście, że ostatnio macie wrażenia, że wszędzie dookoła ciąże? To ja włączyłam tv akurat leci prognoza pogody i pogodynka w zaawansowanej ciąży xD
Pierwszy raz widzę kogoś pracującego na żywo w tv w tak zaawansowanej ciąży![]()
Widocznie za rzadko oglądam tvRaczej większość pogodynek tak pracuje bo pewnie są na B2B albo innej śmieciówce jak to w mediach i kompletnie im się nie opłaca nie pracować![]()
Powinnaś w takim razie zacząć szukać posady jako handlowiec, oni zawsze maja dobre pieniądzeAle tak ogólnie mówiąc to sprzedażą.
I o dziwo może i ofert sporo, ale nie wiem dlaczego pracodawcy jak widzą, że prowadzę własną działalność to mnie nir chcą u siebie...
A wymagań nie mam wygórowanych tak jak kiedyś pisałam chciałabym pracować np w ccc![]()
A ja na to patrzę trochę inaczej. Dla mnie pogodynka w zaawansowanej ciąży to odejście od standardu seksownej pogodynkiRaczej większość pogodynek tak pracuje bo pewnie są na B2B albo innej śmieciówce jak to w mediach i kompletnie im się nie opłaca nie pracować![]()
Zamówienia publiczne - szacun.Składałam niedawno Cv do zamówień publicznych, ale nie pyklo. Może czas będzie spróbować znowu. Tylko to już chyba po styczniu
Nie ten cytat XD
Problem w tym, że ja nie chce rezygnować z mojej obecnej branży, bo ona potrzebuje czasu na rozkręcenie i z roku na rok jest coraz lepiej.Powinnaś w takim razie zacząć szukać posady jako handlowiec, oni zawsze maja dobre pieniądze![]()