Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O kurde! To ładnie tam szalejecieA tak wogole to znowu nam gumką pękładrugi raz w ciągu miesiąca... i tak sobie myślę że o ile nam to tam rybka tak co ma zrobić para która serio nie chce mieć w danym momencie dzieci ? Masakra... nigdy mi się to wcześniej nie przytrafiło
![]()
Ja lubię rożnego rodzaju pierdololo ale to jest nawet jak dla mnie za dużopatrzcie co mi yt samo pokazało na głównej
Eeee nieeeeeO kurde! To ładnie tam szalejecie![]()
Terminatory Starego próbują się przebićEeee nieeeeenormalnie
może jakaś wadliwa partia się trafiła...
![]()
Terminatory Starego próbują się przebić![]()
A tak wogole to znowu nam gumką pękładrugi raz w ciągu miesiąca... i tak sobie myślę że o ile nam to tam rybka tak co ma zrobić para która serio nie chce mieć w danym momencie dzieci ? Masakra... nigdy mi się to wcześniej nie przytrafiło
![]()
Ja mam kuzynkę która dwa razy wpadła bo gumka jej pękłaA tak wogole to znowu nam gumką pękładrugi raz w ciągu miesiąca... i tak sobie myślę że o ile nam to tam rybka tak co ma zrobić para która serio nie chce mieć w danym momencie dzieci ? Masakra... nigdy mi się to wcześniej nie przytrafiło
![]()